Eigentümer eines Asbestunternehmens lehnt jegliche Verantwortung ab – man kann keinen Unterschied zwischen einem 12-Jährigen und einem 22-Jährigen erkennen

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2024-10-16-ejer-af-asbestfirma-frasiger-sig-ansvaret-man-kan-ikke-kende-forskel-paa-en-12-aarig-og-en-22-aarig?cid=_soco%3Atw%3A4%3Anews%3A%3A%3A

Von BUTTEELSKERTRAPS

17 Comments

  1. Altså. Som jeg bliver ældre, kan jeg fandme ikke se folks alder mere. Enten 15 eller 25 er ofte noget vi siger herhjemme. Dog er det fandme et nemt problem at få styr på når man har et firma som har med giftige ting at gøre?!

  2. AnybodySad4002 on

    Det er da godt nok noget af en meget dårlig undskyldning at komme med, der er meget stor forskel på en 12 årig og en 22 årig 😡 Jeg håber firmaet får en kæmpebøde og hvad der ellers følger med. De børn og unge har fået ødelagt resten af deres liv og så skulle firmaet skamme sig.

  3. Peekaatyou on

    Jeppe Kofod arbejder i byggebranchen nu? Ham kunne man sgu godt forveksle

  4. Skal arbejdsgiver ikke have cpr nummer for at udbetale løn og indberette til Skat?![gif](emote|free_emotes_pack|facepalm)![gif](emote|free_emotes_pack|thinking_face_hmm)

  5. Few-Driver-9 on

    Det er fandme en vild historie, hvis det er børn ned til 12 år. Det må være på kanten af menneskehandel med en straf op til 10 år. Det bør medføre en historisk stor straf for alle og gerne med kædeansvar, så ejeren af bygningen også får nogle fortjente klø.

  6. Freecraghack_ on

    Det er godt nok en dårlig undskyldning og et meget meget risky citat at give pressen haha

  7. LJpzYv01YMuu-GO on

    Hvorfor først hyre en dyr advokat og dernæst selv stille op til interview?

  8. Spacespider82 on

    Forslag: 100.000 i bøde pr barn som går til forældrene. ½ år i fængsel og konkurs begæring af firmaet, og forbud mod at arbejde som selvstændig igen.

  9. Able-Internal-3114 on

    Det var 22 årlige i skolepraktik, lad nu manden være !!

  10. CantKBDwontKBD on

    Måske er det bare mig, men jeg stoler på Luini Joe. Det navn vækker sgu tillid.

  11. Perfect-Friendship18 on

    Manden lader til at være på sinkestadiet. Der står en mand ved siden af og instruerer ham i, hvad han skal svare (man så det i det klip, de viste i nyhederne). En teori kunne være, at Joe her ikke har været andet end stråmand i det foretagende.

  12. hesteskoentrykker on

    Gad vide om han er en stråmand, der skylder noget til de forkerte og nu bliver skubbet foran for at tage skraldet? Hvis det virkelig er ham, der er ansvarlig, kan jeg simpelthen ikke se hvad han skulle få ud af at stå frem på den måde i stedet for bare at lade deres – i øvrigt fremragende – advokat Erbil Kaya klare udtalelserne til medierne. Det giver ikke mening.

  13. Mon det var Fasers lillebror, med samme moralske kompas i knolden 🤷

  14. WaterLittle2495 on

    Så spørger man om ID, når det tydeligvis er unge mennesker, og sikrer at arbejdsforholdene er i orden, når man arbejder med noget så sundhedsskadeligt som asbest. Der er ingen undskyldning.

Leave A Reply