Liegt es nur an mir, oder ist Speck zu noch schlimmerem Müll geworden? Fast egal, wo ich es kaufe, es ist wieder ein durchdringender Geruch und Geschmack von – wie ich es mir vorstelle – Raucharoma zu spüren. Zuerst gab es gewürfelten Speck. Dies könnte durch den Kauf ganzer Stücke vermieden werden. Gestern habe ich ein ganzes Stück in fötex gekauft. Aufgrund des Blattes ist es in der Feftlagne ausgesprochen gelb. Auch der Geruch ist genauso schlimm wie bei den vorgeschnittenen Packungen. Selbst nach dem Kochen ist das Einzige, was man riechen/schmecken kann, dieser seltsame Geruch "ohrenbetäubend" der Geschmack von allem anderen. Auf diese schlampige Art und Weise. Schmeckt überhaupt nicht mehr wie früher. Ist es Covid, das meine Specksinne durcheinander gebracht hat, oder ist da etwas dran? Ist die Qualität in den letzten Jahren so extrem gesunken? Oder hat einer der großen Hersteller seine Herstellungsmethode geändert? Ich verstehe es nicht. SOS.

https://i.redd.it/kpxmiszdy3vd1.png

Von bbean420

12 Comments

  1. Huge-Consequence1700 on

    Kvaliteten er dalet, det gælder nærmest alt supermarkedkød. Det er ret dyrt at købe ordentlig kvalitet. Det gider dansken ikke at betale for.

  2. Hyper forarbejdet mad bliver der bare mere pg mere af. Det er så klamt. Ligesom kylling i *”lage” altså indsprøjtet saltvand for at d r vejer mere .

    Men så længe folk køber det, bliver kun mere. Vi vil heller ikke betale prisen for en lokal vokset og lokalt slagtet gris uden tilsat skrammel.
    Måske Fødevarestyrelsen har nogle svar på, hvad det konkret er, de gør ved det.

  3. Visible_Witness_884 on

    Baconstykker/tern har jeg helt droppet at købe, de smager ikke godt længere og er sære i deres størrelser, og virker til at være pumpede med vand.

    Bacon i skiver købte vi for nylig en pakke med 5 skiver i – det var fint nok. Men de gamle dage med store mængder bacon til billig penge virker til at være helt forbi. Det i de billige pakker er så tyndt skåret at man nærmest ikke kan få det ud af pakken uden at flå det i stykker og forsvinder på panden inden det bliver til kul.

    Generelt virker det som om alt kød i supermarkedet er blevet helt elendigt kvalitetsmæssigt, og det der har en nogenlunde kvalitet koster 2-3-4x det billige.

  4. Mediocre_Peach5564 on

    Enig. Noget bacon bliver endda heller ikke gyldent/sort længere, men i stedet en underlig tone af gul, som gør at man ikke kan vurdere om det er færdigt eller ej… Det resulterer ofte i at det er brændt, selvom det ikke viser tegn på det… Bacon kvaliteten svinger helt vildt.

  5. unkn0wncall3r on

    Kvalitets fødevarerne eksporteres da de andre lande ikke gider købe og æde det billige hundeæde. Så man sælger affalds kødet herhjemme i butikkerne til de danske forbrugere i stedet.

  6. Dry_Basil_6894 on

    de sidste par måneder har jeg også lagt mærke til at bacon smager anderledes.. som om det er for gammelt?

  7. Major-Lingonberry-90 on

    Troede at jeg var alene! Det er også lige 15% mere fedt… På den ufede måde.
    Det gode bacon eksporteres. God damn it.

  8. Guilty-Figure9599 on

    Har et par gange oplevet bacon som bliver branket/sort på ydersiden uden at blive sprødt / sim om fedtet ikke smelter men bare bliver branket sort nogen steder og nærmest virker råt andre steder. Har virkeligt undret mig og er dybt skeptisk hver gang nu (og ja kan godt finde ud af at stege bacon – har gjort det i 30 år)

Leave A Reply