Die Digitalisierung des Baumanagements wird von vorne beginnen. Es wird ein neuer Auftrag erteilt

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-digitalizace-stavebniho-rizeni-zacne-od-znova-vypise-se-nova-zakazka-262626#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Von Severe-Fix6909

21 Comments

  1. Je to pochopitelné, bude lepší, když peníze dané do stávajícího systému hodíme do kanálu, vypíšeme novou zakázku, ideálně několikanásobně dráž, a dohodíme ji kamarádům z ICT Unie.

  2. Revolutionary-Alps80 on

    No ne, kdo by to byl čekal?

    ![gif](giphy|PUBxelwT57jsQ|downsized)

  3. redcherrieshouldhang on

    Tak jsem zvědavej, jak nám všem kluci (a holky) z ODS ukážou, jak se to má správně dělat 🙂

  4. *surprised Pikachu*

    A bude to jen 10x nebo aspoň 20x dražší než Bartošovo řešení?

  5. gudernatsch on

    Vtipné jak všichni – veřejnost, politici vládních stran i opozice, komora architektů, inženýrů, Svaz průmyslu, Hospodářská komora – se shodli na tom, že je DSŘ paskvil a že se má začít od znova. Jenom u Pirátů a na Redditu mají jasno. 😀 A pak stejní borci udělají meme o tom, jak lidi skáčou na dezinformace. Komici tady fakt. 😀

  6. KronosDeret on

    Co vám mám povídat, nejlíp se krade tam, kde tomu rozumí co nejmíň lidí. IT jako oboru provozu velkých systému mluvíme o desítkách v celé ČR.

  7. Takže to nefunguje a je potřeba to předělat od znovu.
    Ale vláda to sama předělávat nebude a nechá to stavební úřady používat. Tak funguje to nebo ne?

  8. StressCommercial4197 on

    dyk, ještě že nemáme neustále rostoucí rozpoctoví schodek, to honění projektu a zdražení na dvojnásobek za ty dotační prachy z Bruselu určitě stálo, kokoti

  9. Forward_Golf_1268 on

    To jsem fakt nečekal.

    Další miliarda plus daňových poplatníků v prdeli.

  10. Optimal-Attitude-523 on

    Volič SPOLU příští volby: ale tak aspoň nezvýší daně (teda jen ty co by proporčně ublížily víc bohatým než chudým)

  11. Po volbách 25 přijde ANO, ožene se tím jaký je to paskvil a bude to dělat znova 😀

  12. Chizkiyahu on

    Já už nevím. Prosím, poraďte mi, co dělat v příštích parlamentních volbách. Tímhle si u mě koalice dala poslední hřebíček do rakve. Pořád jsem doufal, že nikdo to nemůže takhle kolosálně podělat a pak ještě říct “Oops no biggie jedeme odznova” a utopit v tom tolik času a peněz, ale podařilo se. Už opravdu nechci kontinuitu tohohle systému a pana Fialu začínám považovat za bezmocnou loutku, ale zároveň nechci kontinuitu systému předchozího, tzn. dotační Agrostát.

    Asi se stanu pravidelným hostem Balbínovy hospůdky, budu to házet Cibulkovi a začnu se dívat na způsoby daňové optimalizace.

  13. Mezi timhle a tim borcem, co tu vcera hlasil, ze pri vyplate 120k bere davky na bydleni mam intenzivni chut prestat platit dane asap.

    Takovej balkan.

  14. bruxmeister on

    Tunel za bílého dne 😁 a stejně to projde, tady je fakt všechno špatně. Proč to soutěžit…

  15. martinsuchan on

    Věřte tomu, že kdyby bez Pirátů neměla koalice 101 hlasů, tak by Bartoše nikdy nevyhazoval a jelo by se dál na tom současném systému DSŘ, co se teď bude zahazovat, protože “nefunguje”.

Leave A Reply