Meinung Dragoş Dragoteanu, Euroest Invest: Nordis-Investoren haben ihr Schicksal verdient

https://www.zf.ro/opinii/opinie-dragos-dragoteanu-euroest-invest-investitorii-nordis-isi-22513685

Von sandu635

9 Comments

  1. VreauSaSugPula on

    😱😱😱Think of the landlords 😱😱😱

    Mi-ar păsa de victimele Nordis dacă erau niște oameni care voiau să își cumpere o locuință în care să trăiască.

    În schimb erau niște mici burgheji care voiau să facă 50-50 pe chirie cu Nordis, să stea pe pula lor în Franța în timp ce le făcea un apartament din Mamaia venit pasiv. De ce mi-ar păsa de niște ratați care susțin piața imobiliară mafiotă de pe litoral sau de la munte în timp ce își fac vacanțele prin afară?

    Adică tu crești prețurile pentru toți locuitorii din o zonă cu care tu nu ai treabă și eu ar trebui să plâng că ți-ai luat țeapă? Ăștia sunt genul de oameni care susțin REIT-urile, muieeee

  2. culegflori on

    Sunt de acord cu el nu din lipsa de empatie pentru cei tepuiti [unii si-au primit despagubiri oricum], ci din simplul fapt ca naivitatea costa. Sa accepti sa semnezi contractul la notarul vanzatorului e o greseala colosala, si unul din primele sfaturi in materie de “asa nu” pe care le primesti cand te inhami in piata imobiliara.

  3. FollowingWorking8228 on

    Eu nu sunt de acord cu ideea asta de “isi merita soarta” pentru ca creeaza un precedent periculos. Practic acceptam ca statul e degeaba, desi cotizam cu taxe la greu tocmai ca sa nu fim pusi in situatii de genul. Si mai grav e ca se va instaura in mentalul colectiv ideea ca orice afacere e teapa, ceea ce ii va face pe oameni sa nu participe la antreprenoriat, ceea ce conduce la monopolizare. Iar monopopul e rau pentru toti, nu doar pentru “burgheji” cum spune cineva mai jos.

  4. Deep_Gazelle_1879 on

    “femeile violate își merită soarta, pt că s-au îmbrăcat provocator, ele au cerut-o”

  5. _TheSingularity_ on

    Toti în commenturi care îi critica pe păgubiți cam pierd esenta și magnitudinea problemei.

    Din punctul meu de vedere schema asta arata in ce căcat suntem toți în Romanica. Cate reclame și cât de mediatizat a fost, câtă implicare politica (PSD) și promovare din partea persoanelor publice, etc. Și după toate astea, nu auzim de areste și/sau de confiscări și prin portițe create special pt asta de clasa noastră politică mult iubita.

    Nu contează ce-au mizat și crezut oamenii aia care pierd enorm, contează cât de mult pierdem toți, ne pierdem drepturile oameni buni, banii, sănătatea și încrederea în absolut tot. Ne dezbina și ne inrobeste pe fata.
    Votați cu cap oameni buni, cat inca se mai poate cat de cat.

  6. Va dati seama ca unii oameni si au pierdut ani buni din viata ca sa il cumpere. Brusc… acei oameni, afla ca e teapa, iar ei isi pierd bani in urma unei escrocherii elaborate de niste puteri politice, sau mai bine spus o mafie politica formata din oamenii statului, cei care carmuies tara prin deciziile lor.

    Sincer, ma gandeam ca o sa se intample ceva si sper sa se intample. Doamna Fica lu’ Mircea Cosma are bijuterii de 2.000.000 de euro si o masina de 200. 000 de euro. Apartamente in Dubai pe care le-a vazut si domnul Mircea Cosma, prim ministrul al tarii si actual candidat la prezidentiale.

    Fica lui Basescu sigur si-a luat si ea partea, probabil doua artamente, unul cu vedere la rasarit si celalalt la apus. Dar naaa… iti dai seama ca esti prea mic si ti-ai pus fermoarul la gura cu propria semnatura, ce poti sa mai faci?

  7. MotanulScotishFold on

    Numai imbecili ca Dragoş Dragoteanu puteau sa spuna asa ceva.

    Daca ar fi fost maica-ta victima metodei accidentul, isi merita soarta ca nu a stiut sa se fereasca?

    Daca tu te imbolnavesti din diverse motive si ajungi la un spital infect in care iesi mai bolnav decat ai intrat, iti meriti soarta?

    Ce e cu mentalitatea asta infecta? De asta avem institutii si stat pentru a preveni cazuri de genul asta, si cand nu functioneaza institutiile ca in acest caz, aici ajungem.

Leave A Reply