Es glitzert seit ein paar Tagen 😂

https://i.redd.it/8a1mw2jd2jud1.jpeg

Von vivuss77

31 Comments

  1. Substantial-Yam7779 on

    Ez teljesen hülyét csinál a teljes Rogán propagából :DDD zseniális

  2. Megvannak a titkos összetevők:

    Slimfit+☕+🥑+🍆+MP=Kormányváltás

  3. Hogy remeghetnek a fidesznél ezen az őszi vasárnap délutánon, hogy ez sem jött be. Zseniális a tag!

  4. Lényegében próbál egy politikus+influenszer szerepet vinni egyszerre. Kicsit nehéz lesz ezt 2026-ig tartani. De érdemes megpróbálni, vesztenivaló nincs.

  5. hellblazerHUN on

    Szinte látom a ma esti tények riportot:

    Magyar Péter a banánjával pózolt a közösségi médiában! Deák Dániel “banán”-szakértő szerint, “Ez egy igen méretes banán!”

  6. Flimsy_Caregiver4406 on

    Magyar Péter egy 500 milliós ház konyhájában fotózkodott. Magyar Péter köténye félmillió ftba került. Magyar Péter bejárónőt tart mert képtelenség hogy ő tartaná tisztán a konyhát. Magyar Péter luxusgyümölcsökből készít turmixot.

  7. Nagyon aljas az ember, Moët & Chandon köténykében villant banánt (meg tesizett karokat), bizonyára Hont András már két csomag Priluki között bőszen fogalmazza az aktuális tudnivalót.

  8. regularG84 on

    lehet sziporkázásnak is hívni, de szerintem a részéről is el lehetne már engedni a témát.

  9. Sweaty-Memory2488 on

    Eközben a kormánymédia még mindig a faszán pörög. Jól rácuppantak.

  10. Most nem azért, de ő most influenszerkedik es gyártja a mémeket, önironiabol vizsgazik, vaaaaagy egy kormanyellenes part elen probal rendszervaltast veghezvinni a farkan keresztul? Komolyan ez meg viccnek is rossz! Na ne hulyeskedjunk mar,m; nekem ez fullra nem vicces, sőt oltari kellemetlen! Indulhatnak a minuszok! 😅🤣- – – – – 👈🏻

  11. Jól teszi hogy sziporkázik. Mi is ezt tesszük, és ez így van jól. Szerintem a röfi bármit jobban visel mint hogy rajta röhög mindenki. Legyünk vidámak már most. Ha minden igaz 26 nagy flash lesz .

Leave A Reply