Elena Lasconi, unter den Menschen



https://v.redd.it/j60hpb0u1iud1

Von romanian_pesant

16 Comments

  1. romanian_pesant on

    In before: postac platit, Lasconi e homofoba, misogina, rusofila, uraste diaspora. Mi-a scapat ceva? Daca nu, atunci dati upvote la asta ca v-am scutit de un efort

  2. Svevoisunderrated on

    Printre oameni, dar cu condiție să nu fie queer, atei, amante bătute sau din diasporă.

  3. FullOfH0les on

    Sa ii ia dracu ca filmeaza oameni necajiti cand vin alegerile… Uitati cu cine ies eu la povesti, oamenii mei, cei de rand. 🙌 Si ciolacu cu Mcdonalds, manelele lui basescu din 2004, m-am saturat. TOTUL de la politicieni la produse reprezinta ceva artificial asupra caruia o echipa de design si PR a petrecut super mult timp ca sa ofere feelingul pe care il vor…

  4. FullOfH0les on

    “am fata plecata in strainatate si ne-am spalat rufele in public, ma gandesc ce greu v a fost cu irigatul”

  5. ElectronVolt70 on

    Mama, dupa ce a fost eliminata Sosoaca, ma speriam ca nu mai face nimeni filmulete populiste cu “cum ascult eu oamenii (clar fac asta tot anul, nu doar in campanie”. Mai lipsea sa il ia in brate ca sa il protejeze de jandarmi si era imaginea completa. Dar i-a explicat acestui om cat de bine i-ar fi intr-o tara cu modelul economic Nasuist, nu?

  6. AppointmentFar9062 on

    Eu nu inteleg de ce se pune accent asa de mult pe cine iese presedinte si nu cine o sa iasa la parlamentare. Si ma enerveaza ca si lasconi continua ideea asta ca ea o sa faca si o sa ia fonduri europene ca la primarie.. din pozitie de presedinte.. okay, sure.

  7. Natural_Tea484 on

    Romania continuă să nu acceseze fonduri Europene așa cum ar trebui. Motivul e ca aia care sunt factori de decizie nu sunt motivați deloc, pentru ca e de muncă, iar ei nu sunt obișnuiți cu munca. În al doilea rând, pentru ca nu se poate fura.

  8. AddieFascinating on

    It’s great to see leaders actually engaging with people on the ground.

  9. Din punctul meu de vedere, nu o ajută deloc un clip în care pare să smulgă un cuvânt de aprobare din partea unui biet om de 78 de ani în a cărui privire e sadită veșnic experiența de o viață cu politica din țara asta.

    În cazuri din astea speranța nu se renaște cu vorbe. Sau cel puțin nu cu vorbe de tip ha-ha-ha hi-hi-hi.

    Să fie votată, n-am treabă. Dar cei care realizează clipurile se uită la ele de două ori înainte de publicare?

Leave A Reply