Telex hat es bereits zum Erliegen gebracht: "Péter Szijjártó reagierte als erster auf die Stellungnahme der ungarischen Seite, sprach im Interview am Samstag aber auch darüber, dass seiner Meinung nach auch westliche Länder für die Lage in der Ukraine verantwortlich seien. Ihm zufolge hätte die NATO den Krieg vermeiden können, wenn sie ernsthafte Verhandlungen über die von Moskau geforderten Sicherheitsgarantien geführt hätte. Damit bezog er sich auf die Forderungen aus dem Jahr 2021, wonach die NATO ihre Infrastruktur auf die Positionen von 1997 hätte zurückziehen und die Ukraine aus der NATO-Mitgliedschaft ausschließen sollen. Laut Szíjjártó hätten diese Bedingungen ausgereicht, um den Ausbruch eines Krieges zu verhindern. Allerdings erwähnte er nicht, dass mit der Wiederherstellung der Bedingungen von 1997 auch die NATO-Mitgliedschaft Ungarns enden würde."

https://telex.hu/belfold/2024/10/12/magyarorszag-usa-szijjarto-peter-kamala-harris-elfogadhatatlan

Von Thick_Gap_7499

11 Comments

  1. Szíjas véletlenül elfelejtette hozzátenni, hogy az egész egy blöff volt, mivel az oroszok egy hónapot adtak arra, hogy az elvárásaik teljesüljenek. Már ha jól értem Rácz András szavait.
    De tökmindegy, akinek kettőnél több agysejtje van nincs kétsége afelől, hogy az egész banda orosz ügynökök szervezete.

    [Rácz András egy korábbi posztja még az Orbán Balázs ügy kapcsán](https://www.facebook.com/share/p/PmRQZ9CpG2Lq2Qfa/)

  2. A szuverenista kormány nemzetstratégiája:

    1. Lépjünk ki a NATO-ból Putyin kérésére
    2. Nyilatkoztassuk ki, hogy nem védekeznénk egy orosz támadással szemben (mert felelőtlenség)

  3. Skywalker_Lajos on

    “Moszkva által követelt biztonsági garanciákról.” = vagy azt csinaltok az orszagotokban amit en mondok, vagy halomra olom az artatlan civileket.

    Tehat ez az ember szerint ez teljesen rendben van. Oke, ennek is teljesen elmentek otthonrol.

  4. Durumbuzafeju on

    Tehát, ha többek közt minket is kibasztak volna az EU -ból meg a NATO -ból, akkor minden fasza lett volna, Petike?

    Te köcsög, biztos, hogy neked vissza kellene jönnöd Moszkvából? Maradhatnál ott Putyin faszát szopni.

  5. Ha van igazság ezen a szaros világon, akkor ez a szaros patkány halála után az örökkévalóságig fog szenvedni, én pedig minden pillanatát imádni fogom

  6. Na jó, engem amúgy nem érdekelnek a nemzeti ünnepek, de ez most már annyira felbasz, hogy kimegyek október 23.-án MP rendezvényére, mert a lófasznak is van vége

  7. Szóval Oroszországnak van joga félteni a hazáját de Ukrajnának nincs. Mert ugye ha lemondanak a NATO tagsagrol akkor Oroszország békén hagyja őket. Hát persze. Véletlenül se egy jó ürügy volt.
    Az meg külön vicc hogy az egész azért van mert Putyin még mindig abban az alomvilagban él hogy Oroszország egy csodás vilaghatalom amit bárki is le akar igazni. Még a dobogora se jutnak fel de mindegy.

Leave A Reply