Ich denke, MP geht gut mit der abscheulichen Verleumdung um, die sie gegen ihn anrichten wollen

https://i.redd.it/gx2vyxc0bbud1.jpeg

Von Ok_Contract_5300

13 Comments

  1. LowQualitySpiderman on

    mivel a pedofil terrorista fidesz maffia demokráciarombolása már ott tart, hogy a magyar parlamentben ilyen vitákra már esély sincs, az európai parlament lesz a magyar politikai kérdések megvitatásának színtere… és meg kell hagyni ez az ülés fasza volt…

  2. vipmailhun2 on

    Már a legelső pontal többet tenne az országért mint a Fidesz valaha.

  3. “A Fidesz kiöregedett és impontensé vált. Már nem képesek termékeny lépéseket tenni, a Magyar gazdaság összezsugorodott és megpuhult miattuk. Egy termékeny és méretes Tisza-féle gazdasági tervre lenne szükség.”

  4. Banyek az utolsó mondat XD

    MP eddig abban a legnagyobb, hogy minden Fideszes támadást a maga javára bír fordítani. Mér a tökvakarós videóból is képes volt úgy kijönni, hogy mostantól ő a tökös gyerek.

  5. Buuubaaa12 on

    Azért leéltem néhány évet, ha csak 2-3 dolog ebből megvalósul már nagy szám lenne.

  6. wannabeyesname on

    A magyar embereknek nincs 8 milliárd forint uniós pénz, ami JÁR. Olyan van, amit el lehet hozni hitelbe, amit az EU vett föl.
    Értem én, hogy a Fidesz ezzel haknizik 4 éve, hogy a pénzek JÁRNAK nekünk, de nem kellene normalizálni ezt. A COVID újraindítási források is hitelek, amiket az EU vett fel. Ingyen pénznek hangzik, de nem az. Nem is kellene rászoktatni az embereket.

Leave A Reply