Ich ging gerade ins Haus und bemerkte, wie mein Bruder weinte. Heute Morgen gab ihm sein Lehrer eine Aufgabe über Palästina. Und heute habe ich erfahren, dass sie seit Beginn des palästinensischen Krieges den Kindern der dritten Klasse systematisch zeigen, was im palästinensischen Krieg passiert ist. Es ist wirklich traurig, dass mein Bildungssystem so korrupt ist. Sie unterziehen das kleine Kind eindeutig einer Gehirnwäsche. Ja, dieser Krieg ist schlimm und es gibt Unterdrückung gegen Palästina usw., aber ein 8-jähriges Kind sollte das nicht wissen. Sie erzählten dem Kind, dass geschrieben stand, dass die Gewinner dieses Krieges Türkiye und Palästina sein würden. Ist das ein Witz? Wenn Sie Geschwister oder ähnliches haben, fragen Sie bitte und finden Sie es heraus. Ich werde mich am Montag mit den Lehrern treffen und bei Bedarf um eine Ausnahmegenehmigung bitten. Dieses Kind sollte nichts vom Krieg wissen, der einer der schlimmsten Punkte der Menschheit ist, bevor es angemessene Kenntnisse über das Leben hat.

https://i.redd.it/cu4v2ovls4ud1.jpeg

Von Repulsive-Pension544

9 Comments

  1. _ePluribusUnum_1776 on

    Hamas militanlarının sığınağa el bombası atmaları sonrası “göremiyorum anne sadece beyaz görüyorum neredesin anne” diye ağlayan 5 yaşındaki İsrailli çocuğun önünde babasının boğazını kesmeleri ve annesinin vajinasına Kalaşnikov namlusu sokmalarından bahsedilmemiş bu çoçuğa iyi ki.

    Arkadaşlar, siz biliyorsunuz ne kadar saçma geliyor kulağa ülkesinden hiç dışarı çıkmamış bir batılı PKK’ya özgürlük savaşçıları diyince. Aynı şeyi Hamas için de düşünün. 7 Ekim’de yaptıkları şeyler sonrası Hamas’ın imha edilmesi insanlığın evrene olan bir borcudur. Hamas son militanına kadar yokedilmelidir. Gidin GoPro videolarıni kendiniz izleyin, kendi gözlerinizle görün Hamas’ın kürek kullanarak yaralı adamın kafasını koparmasını veya otobüs durağında bekleyen 80-90 yaşında insanları tereddüt etmeden tarayıp sonra öldüklerinden emin olmak için boğazlarını kesmelerini. 

    O korkunç videoları izledikten sonra Filistin’in özgürlük davasını yemişim. 

  2. Repulsive-Pension544 on

    Arkadaşlar sinirle hızlı yazdığım için cümleyi düzgün yazamamışım. Çocuğa kuranın içerisinde bu savaşta kazanan tarafın filistin ve türkiye olacağının yazılı olduğunu söylemişler.

  3. Col_HusamettinTambay on

    “Sana selam vermeyen kuşun yuvasını bozacağım” mısrasını pedagojiye uygun bulmayan üniversitedeki Akpli eğitim bilimleri hocalarıma selam olsun.

    Nasıl, pedagojiye çok uygun işler yapıyorsunuz değil mi?

  4. Lazy_River_5952 on

    Düşünsene cocuğun bişeyler öğrensin diye okula gönderiyosun öğretmeni çocuğuna bunu anlatıyor resmen cocuğun vaktiyle oynuyor insanlığa ve milletine verebiliceğin en büyük zarar

  5. FuzzyPangolin982 on

    Okullarda yıllardır beyin yıkanıyor yeni mi fark ettin ?

  6. helelelelelele_ on

    BİZENE ELİN ARABINDAN, DOĞU TÜRKİSTAN’DA KARDEŞİMİN KANI DÖKÜLÜRKEN?

  7. Turkiye obruk gibi icine cokecek. İstanbul depremiyle ulke denecek bir sey kalmayacak zaten geriye.

Leave A Reply