Seit dem Begnadigungsfall hat das Bistum von Zoltán Balog Immobilien im Wert von 6 Milliarden HUF erhalten

https://444.hu/2024/10/10/a-kegyelmi-ugy-ota-6-milliard-forint-ertekben-kapott-ingatlanokat-balog-zoltan-puspoksege

Von Rossdaemon

12 Comments

  1. Rossdaemon on

    > Az egyházak egyedi kormányhatározatokkal február vége óta újabb huszonnégy, különböző helyrajzi számon szereplő telek vagy épület tulajdonjogát kapták meg ingyenes állami vagyonjuttatásként. Az átadott ingatlanok összértéke a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő adatsora szerint több mint 25,5 milliárd forint. Közülük is az egyik legértékesebb, 5,6 milliárd forintos darab a Balog Zoltán vezette Dunamelléki Református Egyházkerülethez került. (…) A folyamatot a kegyelmi ügy sem akasztotta meg a lap szerint, hiszen júliusban az egykori Rendőrtiszti Főiskola Farkasvölgyi úti komplexumát kapta meg a szervezet, a hozzájuk került tulajdon értéke 2,8-2,8 milliárd forint. Azt már korábban tudni lehetett, hogy az egykori rendőrképzőt valamelyik felekezetnek adná a kormány, hogy a helyén „olyan felsőoktatási keresztény diákotthon” jöjjön létre, „amely komplex szolgáltatásokat képes nyújtani a Budapesten tanuló hallgatóknak”. A reformátusok tájékoztatása szerint minden hozzájuk került ingatlant hitéleti célra és az átvállalt közfeladataik ellátására használnak majd.

    Ja, hát voltaképpen semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy a refik hallgatnak, mint szar a fűben és nem idegesítik magukat holmi titokban kijárt elnöki kegyelmen, megerőszakolt gyerekeken és öngyilkos áldozaton. Ezek a milliárdok azért – bárhogy is nézzük – sokkal többet érnek, mint egykor 30 ezüst.

    Na de most tegyük a kezünket a szívünkre. Jézus mit választana? A halálba abuzált gyereket, vagy a milliárdos ingatlanvagyont?

    Na ugye hogy ugye…

  2. Nagyon elinflálódott az a harminc ezüstpénz az elmúlt kétezer évben.

  3. Weird_Audience_8210 on

    Az ügy már régóta le van zárva! Mit képzel ez a sok magyar ember, hogy erről merészel még mindig beszélni?!!!?!4!

  4. Kockas_Pierre on

    Valamit tudhat a főnökről ez a döglött rovar-tekintetű, előgerinchúros zoknibáb.

  5. Ordinary-Lifeguard64 on

    Anikó asszony megnyugodhat, a titkok biztonságban -és gazdagságban- vannak.

Leave A Reply