Die Erklärung wurde vom Außenminister einen Tag nach der Kritik an Viktor Orbán im EP abgegeben, weil seine Regierung Putin „diene“.

„Ob es Ihnen gefällt oder nicht, die Realität ist, dass die sichere und erschwingliche Versorgung unseres Landes mit Erdgas ohne die Zusammenarbeit mit Russland nicht möglich ist“, – mit dieser kategorischen Aussage loggte sich Außenminister Péter Szijjártó auf seinem Social-Media-Account ein das Internationale Gasforum in St. Petersburg.

https://hvg.hu/itthon/20241010_Oroszorszagbol-vagott-vissza-Szijjarto-Peter

Von HelonMead

25 Comments

  1. Brunzderby on

    Éljen október 23-a, az oroszokkal való együttműködés ünnepe!

  2. Kedvező áron 😂😂😂 ami valójában piacia ár egy kis spéttel

  3. Rajtatok kívül nincs másik európai ország, amelyik ne tudta volna mostanra legalább nagyobb részben, de legtöbbje teljesen megoldani az energetikai biztonságát orosz olaj és földgáz nélkül.

    Valószínűleg a teljes ner elitnek, neked és különösen a főnöködnek nincs más út, mert zsarolhatóak vagytok. Olyan kompromittáló dolgokat tudhat rólatok az orosz FSZB, amivel életetek végéig a sitten ülnétek, ha nem fednétek el hazaárulásotokat ezzel az álszenteskedő, hazug propagandával.

  4. Vanilla-Swirl1991 on

    Te hazaáruló patkány…khm…pardon my french és elnézést a pateszektől, ők cukik és okosak is.

  5. LowQualitySpiderman on

    amikor az oroszok megtámadják magyarországot, akkor a fidesz az oroszok oldalán fog harcolni… a fidesz magyarország orosz megszállását készíti elő… aki a pedofil terrorista fidesz maffiára szavaz az hazaáruló…

  6. resurrectedbydick on

    Gondolom nem véletlenül most jön ez a kis propaganda. Zelensky 2 nap múlva mutatja be az un. győzelmi tervét. Kell előre egy kis ellenszél az orosz oldalról.

  7. faszmacska on

    Honnan a faszból tudjam, hogy kedvező ha 50 évre titkosítod te búzi

  8. Könyörgöm, lehetne ennél egyértelműbben kiniylvánítani, hogy golyóig bevesszük Putyint a szánkba?

  9. Rossdaemon on

    Remek időzítés: úgyis most jön október 23, erre reagálva remek alkalom lesz, hogy n+1-edik alkalommal megsétáltassuk magunkat, meghallgassuk a morcos beszédeket, aztán hazamenjünk a picsába.

  10. New-Abbreviations167 on

    “A magyar diplomácia vezetője szerint a hosszú távú ellátás biztonságát a Gazprommal 2021-ben aláírt 15 éves szerződés szavatolja, a következő ilyen szerződés csütörtökön fog megköttetni.”

    WTF

    Ez a mondat egy mondatban ellentmond magának kedves csicskagyártó. Ha 15 évre garantálva van az ellátás, akkor faszért kell még egy szerződést aláírni?

    Annyira amatőr, csicska egy csapat ez.

  11. SeaworthinessNew2490 on

    Ha ennyire tetszik nekik az orosz rendszer, miért nem költöznek oda? Menjenek, vigyék a holdudvart, biztos kapnának területet, az ott van bőven. Bizonyára ott is nagy szükség van ennyi ingyenélő parazitára, bár abból is van ott bőven. Régen erőszakkal vitték az embereket, most szabad világ van, önként lehet menni.

  12. Kíváncsi lennék a szavazóbázisuk véleményére október 23-a kapcsán. Oroszokat tényleg ennyire keblünkre kell ölelni és így gondolták, amikor fiatalok voltak is?

  13. cptmpeterson on

    Ülj vissza Bazsika mellé, Petike, és basszátok szájba egymást.

Leave A Reply