Dann bleibt Balázska und alles geht weiter, als wäre nichts gewesen… schön. Eine Nation ist unglücklich

https://i.redd.it/axtfolatbptd1.jpeg

Von Few_Simple9049

24 Comments

  1. Proof-Ad920 on

    nem is tudom mit vártok, MP a beszédében ma elmondta ugyanazokat amiket már mindenki tud, orbánt nyilván nem hatotta meg, a többi képviselő meg ásítozott vagy a telefonját nyomkodta… nem érdekel itt senkit semmi. európa segglyuka vagyunk, ahol a fost ki kell ereszteni

  2. Nem feltétlenül baj, hogy felvállalták.

    Próbálják explicit tagadni, hogy nem védenék meg az országot, de arra például már magasról szarnak, hogy tisztázzák az ennek ellentmondó állításaikat. Sőt, annyira arrogánsak, még még folyatják is és továbbra is a kommunikációjuk alappikéereként tartják, hogy Ukrajna védekezése a hibás mindenért és ők ilyet nem tennének.

  3. A Fidesz teljesen elbaszta ezt a helyzetet. Én nem tudom kinek a kije ez a Blamázs gyerek (azon kívül, hogy bőrnadrágban és szöges bakanccsal, karlendítés közepette szopóálarccal a fején trappol be a Zsírgeci hálószobájába ágytállal a kezében, hogy tessék Dr. Miniszterelökúr), de totális öngól, hogy nem lett páros lábbal kibaszva. Pedig jöhetett volna ez az 56-ozó, hadsereges póz, hogy “nem hagyjuk veszni a nemzetünket, a legerősebbek vagyunk” vagy valami hasonló 1D-s agyhalál.

  4. Csokis málé mondotta volt, a jobboldalon következménye van a dolgoknak.

    Ohh wait

  5. sznajperszem on

    Rábaszott a taktikázásra, azzal hogy maga köré gyűjtött mindenféle névrokont és lehetett játszani a csikicsukit hogy az az Orbán nem az az Orbán, a százados, a szemüveges, a köpcös, a lábszagú, a magas meg a fogatlan. Most a névrokona vétette ezt az azonnali bukó hibát nem meri kirakni mert akkor mindenki megírná nemzetközi szinten is hogy a fidzse kirakta Orbánt, mekkora fejetlenség lenne már

  6. BeGentle1mNewHere on

    Inkább becsülnéd, hogy az első fideszes, aki nem hazudott 🙂

  7. Ecstatic_Emotion1270 on

    Mért ne maradna? A senki nem akarna meghallni ezért az országért ez közös bennünk, balázs szavai üdvözlendők. Ha jönnek ellenállás nélkül be kell őket engedni és nem fog vér folyni nem fog felrobbani elégni senki.

  8. A szavazóbázisuknak ez semmit nem számít. Öreg nyugdíjasok. Akik csak nem akarnak meghalni. Valószínűleg még egyet is értenek vele.

  9. Unusual-Search-9906 on

    Semmi köze a nemzethez, sőt az országhoz sem, ez a jelelegi politikai elit, nem az emberek.

  10. Prestigious-Job-9825 on

    Ha a Dagi eltávolítaná a pozíciójából orbán juniort (már pedig normális országok normális vezetői azonnal ezt tennék), azzal beismerné, hogy a fidesz egyik top embere hibázott. A Tisza nyomulása miatt (és 2024 botrányai után) pedig fél újabb gyengeséget mutatni & beismerni.

    Szerintem inkább arra játszik, hogy a Párt össze-vissza magyarázkodása majd elkeni a helyzetet az amúgyis zavaros fejekben, na meg hogy az aranyhalak memóriájával rendelkező hívei majd elfelejtik az egészet. Mert ugye a fideszesek memóriája csak akkor éles, ha gyurcsányozni kell. Na meg lehet, hogy orbán balázs túl sok mindent tud a pozíciója eredményeként, és a Főni tarthat attól, hogy borítana egy nagyon kellemetlen bilit ha el lenne küldve. Ki tudja, hogy mi megy a háttérben.

    Azt viszont rohadtul nem értem, hogy ennyire kis idővel a botrány után miért cipelte magával ezt a férget egy EU-s vitára. Csak egy extra támadási felületet adott MP-nek, ami mondjuk nem baj. Eddig azt gondoltam, hogy a Daginak lesz annyi esze, hogy Október 23 utánig elrejti orbán balázst, de a gőg megint diadalmoskodott a hájas fejében.

  11. Mindig agyalok, vajon a magyarokon mennyire rontott volna a szitu, ha az oroszokat nem személyes tapasztalat okán utálhatnánk imperialista és kolonista agressziójuk miatt. Az 56 emléke, még ha nem is sok, de egyfajta rezisztencia az oroszok nemzeti szintű kiszolgálása ellen hazánkban. Egy örök akadálya a látszat nagymagyar kormánynak.

  12. MoralisBoleny on

    23-án legyünk ott és mutassuk meg ki ő és hol a helye.
    VISSZHANGOZZON AZ EGÉSZ ORSZÁG.
    A csodát ne várjuk, hanem cselekedjünk.
    Most meg van a lehetőség.
    A fidesz esik szét egyre jobban.
    Gyertek 23-án!!

    🏳️ Orbán
    🇭🇺 Magyar
    Ennyi

  13. AgitatedGear5007 on

    Van ilyen fajta ismertség is, meg másfajta is. Ez sajnos ráragadt egy életre, még fel sem fogta ez mit jelent. A tisztességes felállni, bocsánatot kérni és elismerni a hülyeséget tettem, vagy mondtam.
    Sajnos őt erre nem tanították meg.

  14. petermadach on

    Maradjon csak, alapanyag az ellenzéki retorikához, csak aztán használják is fel.

  15. Sea_Web187 on

    OB szövegelése teszt volt, hogy reagál az oroszok behívására a szavazótábor.

  16. Soulmate1111 on

    Persze hogy marad. A magyar emberekkel azt csinálnak meg, amit nem szégyelnek. 

    Sajnos lehetett tudni előre, utána meg is mérték (nem mintha abból nem lett volna egyértelmű, hogy azon kívül h néhányan a redditen bosszankodtak kicsit, semmi nem történt).

    Aztán majd 50-100 év múlva megtanulják a gyerekek az iskolában amikor a “Magyarország miért lett az orosz és kínai állam lekötelezettje” részt veszik , hogy “balsors akit régen tép” , és ezzel el is van intézve. 

  17. ErnestoPresso on

    Nem értem miért kell mindig az egész nemzetet/magyarokat szidni mindenért, főleg ha a képen ott van egy az ellenük kampányoló politikus akinek emiatt nőtt a népszerűsége. Beletetted a bizonyítékot hogy a nemzet egy jó része nem ezt akarja.

Leave A Reply