Nachdem ich eine davon gegessen hatte, bemerkte ich eine verschrumpelte kleine Schokolade. Insgesamt waren zwei kleine und drei normale Ruten im Paket. Bei wem kann man sich jetzt beschweren?

https://i.redd.it/smeg6fivqdtd1.jpeg

Von CaterpillarMiddle218

19 Comments

  1. bholombika on

    Ilyenkor írj nekik, simán kicserélik velem is előfordult már hasonló. Másik, keress valami örült gyűjtőt hátha megveszi 200ft-ért a kis darabot máris gazdag vagy!

  2. Szalonna32 on

    OP átlagos méretű rudira vágyott, de ezt kapta az alditól a szájába. MUTATJUK!

  3. Nekem a kedvencem, hogy a Pöttyös csomagolásán átlát a szkenner, nem egyszer sikerült már csomag+1-et fizetnem.

  4. Generous-Duckling758 on

    Hívd fel az ügyfélszolgálatot ha nem akarsz visszamenni a boltba.

  5. csuporzoltan on

    Pöttyössel ugyan így jártam. A mátészalkai tejüzemben gyártják. Ezt kaptam válaszban: “Köszönjük a jelzést! Sajnálatos módon az elsődleges csomagolás kialakítása során a sütőpofa nem a megfelelő ütemben zárt össze, ami azt eredményezte, hogy a csomagolásra kerülő terméket megroncsolta, így a termék sérülve, roncsolva került csomagolásra.”

    Kaptam kompenzációnak egy csomag új rudit.

  6. mimetikus_polialoida on

    OP, nézz be gatyádba, hátha van ott még egy rudi. Ha ügyes vagy, még lehet rajta kakaós tejbevonó massza is.

  7. Szagsemlegesito on

    A gyártónak írj, vagy a bolt ügyfélszolgálatának. Nekem egyszer felrobbant magától egy a kamrai polcon lévő fél literes dobozos energiaital. Beterített mindent, 2 óra volt kitakarítani utána. Írtam a gyártónak (mellékelve fotókat a dobozról és a “pusztításról”), mondták hogy sajnálják és felülvizsgálják azt a szériát ami felrobbant nálam és kompenzációként küldtek egy tálca energiaitalt (24x250ml). Amúgy a fémdoboz teteje nyílt fel, elengedett ott valami de nagyon.

  8. Adorable_Trick186 on

    Nehogy mar bankodj! Te vagy a kivalasztott! De mostantol ne lottozz, matematikailag mindkettore nincs eselyes gyakorlatilag. 🙁

Leave A Reply