Das Gericht erlaubt die Freilassung von Aivo Peterson gegen eine Kaution von 150.000 Euro

https://www.err.ee/1609483696/kohus-lubab-aivo-petersoni-150-000-eurose-kautsjoni-vastu-vabadusse

Von hea_kasuvend

7 Comments

  1. hea_kasuvend on

    Õige kah, monetiseerime FSB tegevuse. Vene võrgu punumise maks™! Maksad rahad ja võid Kremli huvides rahulikult edasi toimetada.

  2. footlong_p2kapikk on

    Klassikaline *catch-22* olukord. Kas istuda kinni või maksta kautsjon rublades ja järgmise asja eest kinni minna.

  3. Tüüpiline Maakohtu debiilne otsus. Seesama KOOS maksab selle 150k ja Kremli päkapikk toimteb vabaduses edasi.  Või silkab tagasi ajaloolisele kodumaale.

    Kui riigireetmine ei ole piisavalt tõsine süüdistus et kahtlusalust puuris hoida, milleks meile eeluurimiseks kinnipidamiskohad üldse olemas on? 

  4. HorrorKapsas on

    Õige kah, kohalikud valimised aasta pärast tulemas. Vaja vaikselt valmistuma hakata. Ilma Petersonita KOOS-i nähtavus on poole väiksem.

  5. reddit_keku on

    Nagu delfi kommentaarium juba, kellegil pole aimugi, mida see kautsjon tähendab. See ei tähenda seda, et onu aivo nüüd süüst vabaks saab vaid seda, et 150k eest saab kuni kohtuistungini kodusarestis olla.

  6. greenduck4 on

    Neid on veel. Aivo on luubi all, aga vaadake Facebookist, Ulle Pukk, Ada Pritso-Leist, Angela Tōnissaar, Raivo Raudsepp, Irja tähismaa, Erika Valdman, Peeter Pesur, Assar Järvekülg jms. Kõik Eesti vatnikud. Ühine nimetaja on see, et enamikul neist on Neeme Lall sõbralistis, kes on mingi ülivatnik. Nad kõik võitlevad venelaste poolel ja päevad läbi levitavad vene infot.

Leave A Reply