Ähm, was? 😀

https://i.redd.it/e10195gp1rsd1.png

Von Dante_Unchained

10 Comments

  1. koyaniskatzi on

    Ale zhrdzavene stihacky za ktore sme dostali refund nebol dobry obchod? A pomoct ukrajine teraz, lebo neskor to bude este drahsie nieje dobry obchod?

  2. Od nástupu Ficovej vlády sme na Ukrajinu vyviezli muníciu, zbrane a vybavenie v hodnote 121 miliónov €. Už od začiatku som vedel, že to Ficové “žiadne zbrane pre Ukrajinu” je len odrb jeho voličov. Peniaze sú až moc lákave. Akože ale nevadí mi to, čím viac zbraní aby sa mohli brániť Rusku, tým lepšie.

  3. Čistý newspeak z 1984 , dokážu voličom nahovoriť že 2 vzájomne vylučujúce sa veci sú vlastne tá istá vec

  4. wolfhound_doge on

    ja som rad ze nadalej pomahame Ukrajine a aspon v niecom ideme zarovno s nasimi spojencami (ktori tam btw tiez nic nedavaju zadarmo. to rozpravaju len dementi jak trump alebo fico). je to podla mna ta najdolezitejsia vec ktoru momentalne musime robit. minimalne my Europania. a tiez je to indikacia, ze sa netrhame od NATO az tak moc, ako napr. pojebani madari. teda aspon zatial. a to je aspon trochu ukludnujuce, v stresujucich casoch po poslednych volbach

  5. mateusss46 on

    Ach Kali ten kokot fetacky. Robi si krasny busines teraz chuj jeden aj s Ficom na cele ze mu to podporuje.

  6. Brave-Decision-1944 on

    Podporovať vojnu je mínus, zarábať na vojne je mínus, mínus a mínus dáva plus.

  7. Keď si niekto vie tak krásne nasrať do huby v dvoch vetách po sebe 😀

  8. INAE_D3TOX on

    “There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That’s one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?”

    Lord of War.. Vieme kde bral Robo inšpiráciu

Leave A Reply