Lasconi: Ich rufe alle Kandidaten für die Präsidentschaftswahlen dazu auf, die Massenmedien nicht mehr als Parteiextreme zu betrachten und die schmutzigen Angriffe auf Journalisten zu stoppen! Wir sind in Rumänien, meine Herren, nicht in Moskau!

https://www.news.ro/politic-intern/lasconi-fac-apel-toti-candidatii-alegerile-prezidentiale-inceteze-considera-mass-media-anexa-partid-opreasca-atacurile-murdare-adresa-jurnalistilor-romania-domnilor-moscova-1922403504002024101121754408

Von romanian_pesant

18 Comments

  1. daguerrotype_type on

    >Suntem în România, domnilor, nu la Moscova!

    Meanwhile, la Washington…

  2. SpareManager on

    gimme a fking break. si in america e cearta cu jurnalistii, si nu e moscova, e publica treaba. au si ei jurnalisti garla care fac jocuri politice, asa zisi jurnalisti ca tucker, megyn kelly sau chiar si din partea stanga ca cuomo fac jocuri politice. mass media e fix anexa de partid. da-o plm, daca eram britanici sau suedezi sa aibe macar o farama de etica la nivel de stire politica era alta treaba, dar suntem la fel ca americanii aici, nu ca rusii.

  3. ElectronVolt70 on

    Suntem in Romania, unde jurnalistii de la publicatiile mari sunt dronele nu-stiu-carui om de afaceri dubios si jurnalistii mici si #indepedenti scriu presa de cancan, de genul “X a facut caca in aceeasi cabina de toaleta in care a fost si Y, care e prorus, X e compromis” sau “X vinde tara, jos X! Hai Y, care ne promite ca vom fi #PUTERNICI”

    Avem standarde, va rog frumos sa incetati cu atacurile!!

  4. Lasati jurnalistii de partid in pace ca avem presa la fel de buna ca justitia( si doar recorder, curs de guvernare si alte cateva outleturi mici is doar exceptia care confirma regula)

  5. standing_artisan on

    Ce pula mea e cu declarația asta total lipsita de fond, când partidele au dat milioane de euro din bani de la stat la jurnaliști cum pula mea vi tu care ai mai si lucrat in sfera asta sa dai astfel de declarații. Pana acuma are doua bile negre, (cealaltă e cu declarația aia stupida ca cel mai usor lucru e sa pleci din tara).

    Tot cu tine votez ma “blondo” (fac apel la gluma stupida a lui Băsescu), da pula mea.. hai sa mai rafinam altfel lucrurile.

  6. Este greu să o prezinți de doamna Lasconi mai mult decât o copie palidă a duamnei Firea, poate era bună la PNL cu neoprotestantii, PNTCD dar se potrivește ca nuca-n perete la USR, o ultimă încercare a USR-ului să încerce și abordarea creștinească cu mătușa cool din provincie, vorba ei sa o citez: Cred că președintia este o căciulă prea mare pentru mine.

    Marele atu este că nu face parte din sistem, dar până și partidul parca inghite o broască. Slabă implicare, nu ai ce lauda este drept.

  7. allende911 on

    Alegerile astea vor fi castigate de cel care stie sa isi tina gura mai mult, si nu se numeste Ciuca.

    Momentan cred ca Marcel are cele mai bune sanse…

  8. Martzi-Pan on

    Geoana raspandeste fake news despre jurnalistul care a descoperit o legatura dintre fostul lui sef de campanie si un on de afaceri aservit lui Putin. Purtatoarea lui de cuvant face crize in direct la TV ca ce relevante au intrebarile jurnalistilor legate de vizitele lui Geoana la Moscova.

    Lasconi face o trimitere directa la Geoana sa nu mai atace jurnalisti, si la restul sa nu ii mai faca pres.

    Roddit: huooooo. Ce treaba are? Cum isi permite? E o copie dupa Firea :)))))))

    … si apoi, tot eu sunt postac…

  9. Natural_Tea484 on

    Aduna mai multe like-uri daca zicea ceva la modul:

    “Fac un apel la toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale să fie mai sinceri in relatiile lor cu Moscova si cu dragostea lor, chiar daca nu pot invinge”.

    wink wink

  10. Ok_Estate_1474 on

    Lasconi cand e in competitie cu Geoana: Nu atacati verbal presa!

    Lasconi cand Emilia Sercan era amenintata cu moartea de PNL si avea SPP-isti cu masini negre care o urmareau prin oras: … mucles

  11. wanu2world on

    Toată media scrie pe bani,e un fapt binecunoscut,Lasconi nu are bani de dat sau care e faza?Înainte USR-ul avea troli la Băneasa cu conturi false care jigneau tot ce apucau pe feisbuciuc.Acum nu mai au hani pentru ăștia și se oftică?

  12. Nu stiu din ce deliruri si excese a venit ideea asta ca libertatea presei= nu poti critica jurnalistii, dar am vazut-o intr-o forma sau alta de la mai multi din presa. O atitudine halucinanta si in mod ironic nedemocratica in sine.

  13. florin19822021 on

    Mai bine spunea ca partidele să nu mai dea bani la partide. Aia nu e presă.

  14. ElPresidenteKlaus on

    de sa ignore un fapt? Massmedia traditionala, sau o buna parte din ea, e controlata prin subventii. Ce fumeaza Lasconi?

  15. 😂…. Asta e pt ceilalti votanti? Sau ca sa nu scrie mizerie ‘jurnalistii’…?

Leave A Reply