1. Beitrag: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/1bcz1t5/agresorul_este_eliberat_dupa_3_zile_de_la/

tldr; 1. Beitrag: Ein Verrückter hat meine Schwägerin angegriffen und versucht, sie zu töten, und die Polizei/Staatsanwaltschaft ließ ihn gehen, weil er nach drei Tagen verrückt war

In den letzten 7 Monaten:

  • hatte einen Vergewaltigungsversuch an einer Minderjährigen
  • ergriff einen alten Mann im Haus (fesselte ihn), um ihm zu sagen, wo er die Rente versteckt hatte, die er ihm am Ende gestohlen hatte
  • Während seiner Haft griff er einen Polizisten an, weil dieser aus einem Haus gestohlen hatte

Gestern überfiel er ein 17-20 Jahre altes Mädchen (ich weiß es nicht genau) und tötete sie vor den Augen ihrer jüngeren Brüder (5-10 Jahre alt). Er wurde blutüberströmt aufgefunden und auf die Station gebracht, wo ihn ein Krankenwagen abholte – möglicherweise, um ihn für ein paar Tage wieder in die Psychiatrie zu bringen und ihn gehen zu lassen.

Fazit: Das Gesetz in Rumänien schützt die Verrückten und lässt zu, dass sie uns auf der Straße töten. Ich habe nicht einmal die Kraft, mehr zu sagen.

RUHE IN FRIEDEN

LE: Ich werde die Quelle veröffentlichen, sobald sie in der Presse erscheint

LE2: erschien in der Presse https://www.desteptarea.ro/crima-socanta-la-grigoreni-un-adolescent-a-taiat-gatul-unei-tinere-de-18-ani/

LE3: https://www.facebook.com/watch/live/?mibextid=WC7FNe&ref=watch_permalink&v=398561086446633&rdid=I7voRvQc2NzW72Z9

Korrekturen zu den Presseartikeln:

  • Der Angreifer war kein Nachbar des Opfers, sie wohnten etwa 10 km entfernt, also ging er zu ihr

  • Der Angreifer hatte neben den in der Presse dargestellten Verbrechen noch andere Verbrechen begangen

"Nebunul" care mi-a atacat cumnata a fost lasat in liberate si ieri a comis omor
byu/Tavyws inRomania



Von Tavyws

22 Comments

  1. Majestic-Reason-3559 on

    Sper sa se grabeasca militia sa faca test antidrog fratilor mai mici. Incredibi…

  2. pain_au_choc0 on

    Ah pisa-ne-am pe ea de tara.

    Ba eu nu inteleg un lucru, din miile de oameni cu pile si relatii, la politie, judecatorie, stat si restul, de ce nu avem noi norocul ca atunci cand asta omoara pe cineva sa fie cineva de al lor? De ex sa fi prins pe copilul judecatorului/procurorului care i-a dat drumul. Stiu e trist ca trebuie sa moara o persoana, dar daca moare o persoana normala nu se schimba nimic, asa poate daca moare cineva de a-l lor se schimba in mortii ei de tara ceva…

  3. in romania daca nu esti criminal/infractor/talhar atunci esti un fraier.

  4. Nebun sau nu, ma doare in pl, sa l manance viermii(dar mai ales politia). In contrast cu leftistii reabilitiști.

  5. Ne spui si noua unde se intampla asta sau nu trebuie sa stim sa avem grija?

  6. Natural_Tea484 on

    Dumnezeule, imi confirma impresia care mi-o facusem deja, ca exista in Romania politie si justitie care nu doar ca nu-si fac treaba, lasa criminali pe strazi!

    Eu ce imi doresc e ca familia fetei amarate si nefericite sa dea statul roman in judecata si sa aduca in fata tribunalului (fie din Romania, fie in alta parte) pe toti cei din Politie care au realizat anchetele, sa demonstreze, dupa litera legii, cum si in ce fel au alcatuit ei hartiile si incadrarea faptei dementului aluia.

    Sper sa existe avocati care sa faca acest lucru, eventual probono daca familia nu-si permite!

  7. 1Lucky_Luke_1 on

    Justitie pe model American efectiv… nebunii si pedofilii umbla liberi pe strazi in timp ce altii primesc 10 ani pt doua grame

  8. BrybeRomania on

    Politia și parchetul sunt vinovații morali ai acestei crime! Nu ar fi singurul caz, din păcate sunt din ce in ce mai des întâlnite.

    Tot din păcate, nu vad sa fie trasi la răspundere vreun polițist sau magistrat. Rușine!

    PS trimite presei toate dovezile privind plângerea depusă de cumnata ta, vor incerca sa musamalizeze

  9. pentru oameni ca astia ar trebuie date legi sa fie omorati efectiv, pedeapsa cu moartea direct

  10. daguerrotype_type on

    >In concluzie: legea in Romania protejeaza nebunii

    E normal ca legea sa protejeze nebunii. Sunt… nebuni, nu acționează normal, nu-și dau seama ce fac și de consecințe etc. Ce nu e normal e sa nu ii separe de societate pana când pot fi integrați din nou.

  11. Am aceasi situatie la socrii. Unii au cumparat o casa batraneasca gard in gard, si-au abandonat “copilul” de 30 de ani tacanit si s-au spalat pe maini. Ma’sa ii baga mancare prin gard cand si cand si asta e tot.

    Vorbeste singur pe 2 voci, ne injura, urla … Nu intereseaza pe nimeni ca e un nebun in libertate. Am inaltat gardul si asta e cam tot ce am putut face.

  12. No-Coconut1697 on

    Legi proaste, procurori și judecători slabi acesta e rezultatul un bolnav phsihic a terorizat o comuna pana a omorât o fată nevinovată de 18 ani. Stai liniștită in in curte si intra nebunul peste tine si iti taie gatul( victima avea mai multe plagi la nivelul gatului, a mâinilor si toracelui semn ca fata s-a luptat pentru viata ei). Individul trebuia sa fie internat in regim fortat la un spital de psihiatrie si eliberat peste mult timp

  13. Cand vezi coruptia de la nivel inalt si cati criminali pilosi scapa nepedepsiti nici nu-ti vine sa te miri cand vezi ca povestea se repeta la nivel local.

    Singura solutie ar fi ca justitia sa fie taiata de la radacina, politia sa fie separata complet separata de celelalte institutii ale statului.

    Asta e problema democratiei, fiecare isi vede interesurile fara a se gandi daca afecteaza pe cineva. Legea junglei din pacate, nu poti face nimic…acei politisti sunt la fel de miserupisti ca si conducatorii lor, care sunt la fel de miserupisti ca cei care-i voteaza.

    Eu, daca Doamne fereste patesc asa ceva, imi voi face dreptate cu mana mea. Din pacate nu am incredere in politie sau alte institutii ale statului.

  14. shopping_hater on

    In prima postare zici

    >de un fost amic – relatia de amicitie a fost terminata in momentul in care acesta s-a apucat de anumite obiceiuri infractionale legate de droguri

    Se droga sau facea trafic de droguri?

    Poate era bine ca initial, cand ai facut plangerea pt cumnata ta, sa fi mentionat si acest lucru. Chiar daca paote nu aveai dovezi. Ar fi fost un motiv in plus pt. autoritati sa il tina sub observatie.

    Nici acum nu e tarziu. O sa faca diferenta, cred eu, intre internare la psihiatrie si “internare” la puscarie.

  15. Vladraconis on

    Poliția Română, siguranță și încredere. Dar pentru infractori și criminali, lol.

    Plus clasicul “Dar vai maică, cum a putut face asta”, el fiind se pare deja cunoscut pt atacuri și tentative de omor.

    Fmm România.

  16. si bolnavii psihic răspund, nu orice bolnav psihic nu are discernamânt, ei ajung la spitale inchisare si stau cativa ani pt crimă, cum e de el Spitalul Jebel.

  17. Parerea mea, daca cazul intradevar a ajuns in presa si chiar presa mainstream/tv (gen a1, am vazut ca ai pus link), ai putea face un bine daca i-ai contacta pe ei sa le relatezi si cazul cumnatei, deznodamantul (eliberarea), precum si celelate cazuri din ultimele luni.

    Daca poti sa le dai niste date concrete ale dosarului de la politie, sunt destul de sigur ca vor face follow-up, e genul de caz destul de socant si revoltator, cat sa il poata transforma intr-o serie/investigatie si care se poate “viraliza” usor si catre televiziuni.

    Suna cinic pusa asa problema, stiu, dar cazurile in genul asta din mediul rural sunt deseori trecute cu vederea, si ajung maxim intr-un ziar judetean ca si evenimente izolate.

    Daca ai dovezi ca nu a fost un caz izolat, ci ceva ce se putea preveni, si deja crima a fost relatata de o televiziune, cred ca este o oportunitate de a aduce asta in discutie publica

Leave A Reply