Wenn Sie den ganzen Mist von Løkke im Laufe der Zeit vergessen haben, sehen Sie sich hier Messerschmidts wilde Rezension an

https://www.dr.dk/nyheder/politik/live-aabningsdebat-i-folketinget-0?focusId=8378576#liveblog-embed

Von Catch-222

10 Comments

  1. downforfunni on

    Åh jeg hader ham Lykke så meget. Jeg forstår slet ikke, hvordan hans pubertære shitshow stadig foregår i dag😃😃😃😃😃😃😃😃

  2. Alternative_Pear_538 on

    Messerschmidt er normalt en idiot men han har jo 100% i hele denne lange opremsning, og det er netop derfor det er så overraskende at godt 10% af de stemmeberettigede borgere i Danmark tænkte at hans nye parti var noget der var værd at stemme på. Eller at medierne i flere år åd løgnhistorien om at dette var et midterparti, mens LLR jævnligt kom med økonomiske forslag der lå længere til højre end LAs politik.

    Tilbage står der så to spørgsmål: Nu hvor klovnebussen godt og grundigt er afgået fra stationen, og Moderaterne er færdige som parti, er det ikke på tide at Løkke ryger ud af regeringen (og politik)?
    Og dernæst, hvorfor fanden er vores medier så dårlige at en folketingspolitiker skal lave en tale for at rapportere disse ting? Det burde jo være noget som medierne helt selv tog ansvar for at minde borgerne om.

  3. Effective_Moose_1296 on

    Lars Løkke er ligeglad med Danmark og Danskerne. Han går kun op i egen vinding, og i at sælge sig selv som verdensmand.

  4. SirJackAbove on

    Messerschmidt har tordnende ret. Gad vide om det er fordi “it takes one to know one”, hr. 100.000kr-Meld-og-EU-midler-til-DFs-sommergruppemøde-Messerschmidt? Han blev ganske vist frikendt fordi retten ikke kunne afvise at der, som han påstod, havde foregået et EU seminar på mødet. Men kønt var det ikke, og det husker vi udemærket, Morten.

    Det betyder dog ikke, Morten ikke har ret i alt ovenstående, som sagt. Løkke er en fucking svindler. Men det gør ikke Messerschmidt til nogen helgen for troværdighed.

  5. Ok-Stomach4522 on

    Alle politikere burde få sådanne en opremsning i hver valgkamp.
    Sophie Hæstorp har liv på samvittigheden, men det flyver under radaren for det skete under hendes groteske ledelse af sundhedsplatformen i regionerne. De fleste kan dog nok huske da hun allernådigst uddelte honninghjerter til de hårdtprøvede ansatte i sundhedsvæsnet under corona.

  6. andresen1976 on

    Mon ikke Løkke også kan komme op med en detaljeret gennemgang af Messerschmidts lortesager?

  7. DF9-finishedwhen on

    Skal vi ikke også tage en gennemgang af Messerschmidts møgsager nu vi er i gang 😂

  8. Hvis de borgelige får flertal efter næste valg med Moderaterne som de afgørende mandater, så vil Messerschmidt trække i land igen, og støtte en regering med Løkke som statsminister. Messerschmidt er bare en mindre talentfuld version af Løkke, men han deler det samme moralske kompas.

Leave A Reply