Pelle Dragsted wendet sich an Parteikollegen: Wer den Terror unterstützt, sollte sich abmelden

https://www.bt.dk/politik/pelle-dragsted-langer-ud-efter-partifaeller-stoetter-du-terror-boer-du-melde-dig

Von fjender

9 Comments

  1. MorbidSedation on

    InB4 “Pelle Dragsted gik ind for Antifa terror, så han bør melde sig selv ud” kommentarerne.

  2. Thisisnotsokrates on

    Men det er ok at støtte en kommunistisk revolution i Danmark.

  3. petjacobsen on

    Er selv enormt kritisk overfor venstrefløjens ambivalente forhold til vold.

    Så det her er en fantastisk klar udmelding. Og samtidig en anerkendelse af, at der er et problem. Godt gået.

  4. Andvari_Nidavellir on

    Enig. Støtter man organisationer der går direkte mod civile mål, bør man trække sig i skam.

  5. EducatedNitWit on

    Hvis DFLP (og andre venstreorienterede terrorgrupper) er slangen, så er Enhedslisten det græs den gemmer sig i.

    Helt fint hvis Pelle Dragsted endelig er ved at finde plæneklipperen frem.

  6. Practical_Night_4535 on

    De fleste usle politikere der støtter israhell, børne- og kvinde mordere burde også melde sig ud fra andre partier. Det ville nok være bedst ikke at blande sig aktivt i folkedrab og fordreje sandheden.

  7. Jeg læste lige i morges forsidehistorien på *Information*, der handler om det samme, og tænkte, som medlem, at jeg synes, at Dragsted overtræder nogle grænser, ved at ville sige hvem der skal være med og ikke med.

    Jeg har stor respekt for videreførelsen af Preben Wilhjelms idé om at gøre op med “røde undtagelser,” men Dragsteds eget forsøg på, som en af “modernisererne” i partiet, at styre partilinjen fra Folketingssalen, er jeg imod. Han bør holde sig indenfor rammerne af vores organisation, og lade vores eksklusionsprocesser gå deres gang.

    Han forfalder lidt til at selektivt insistere på at partilinjen (som jeg er enig med ham i) tager stærk afstand fra vold mod civile, osv., men samtidigt har Dragsted selv, været utrolig stille i at understrege, at vi i Enhedslisten *er* et antizionistisk parti. Og det gør det dæleme problematisk, når man på den ene side fordømmer nogle fra at afvige fra partilinjen, men selv, siden sidste årsmøde, har været utrolig stille om en væsentlig beslutning taget. En udeladelsesløgn, så at sige. En del af grunden til at der overhovedet kan opstå den uvished som har affødt at borgerlige medier kan køre revolverjournalistik på menige medlemmers udtalelser, er, at Dragsted som ordfører ikke har, så at sige, ført ordet, og gjort vores holdning til konflikten klar.

    Jeg ved ikke, om jeg synes om, at vores ordfører går og taler sådan om medlemmer han er uenig med—og som jeg som sådan også er—det lyder sgu lidt af topstyring og et opgør med medlemsdemokrati, og jeg er egentlig spændt på at høre andre medlemmers holdning, ved næste møde.

Leave A Reply