Plenković macht sich über Milanović lustig, weil er sich geweigert hat, HV-Soldaten auf eine Mission in die Ukraine zu schicken

https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-se-ruga-milanovicu-oko-ukrajine-spasio-je-pet-casnika-da-ne-odu-u-njemacku/2603061.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Von Just1Dude_

7 Comments

  1. Just1Dude_ on

    Nisam na ničijoj strani.Politika je teška kurva.Ali ovakva reakcija premijera koji se ruga presjedniku na odluci da ne šalje hrvatske vojnike u ratnu zonu i štiti njihove živote je sramota.Trebao bih napisati puno ružnih riječi o Andreju plenkoviću i njegovom nekarakteru.Slika govori tisuću riječi! Ali iskustvo samo čitajući r croatia 3 godine me naučilo puno toga.

  2. tajanstvenix on

    >”Što se tiče ove NATO misije, to čak nije ni misija. Riječ je o aktivnosti NSATU. Kao što smo imali onaj cirkus s nedavanjem suglasnosti EU misiji pomoći Ukrajini koja je, kao i ova, bila omeđena time da nitko od vojnika ne ide u Ukrajinu. ***Ova aktivnost je usvojena na summitu NATO-a u Washingtonu gdje je Hrvatsku predstavljao Milanović. Ja nisam čuo da je tamo digao ruku i rekao da neće na to pristati***”, naveo je.

    >”To je politikantski pristup koji ima za cilj bacanje u eter laži. On sada ponavlja da on nas štiti od uvlačenja u sukob, valjda su ovi svi drugi uvučeni u sukob.”

    Tuzan je to dan kad se moras slozit s Plenkovicem oko neceg. Zoki odraduje igrokaz za lokalne lumene znalce i ekipa mu na to pljesce.

  3. Mammoth_Meet_9313 on

    Velika je razlika izmedu slanja vojnika na ukrajinsku frontu i slanja casnika u Njemacku da obucavaju ukrajinske vojnike.

Leave A Reply