Elena Lasconi möchte, dass Viktor Orbán zur unerwünschten Person wird: Ich bin gegen die Aussagen, die er macht

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/elena-lasconi-il-vrea-pe-viktor-orban-persona-non-grata-sunt-impotriva-declaratiilor-pe-care-le-face-2951069

Von itrustpeople

7 Comments

  1. Oh, da, eram nehotarat intre curva asta mica si omul reptilienilor, cum ziceau mai multe thread-uri. Gata, stiu cu cine votez!

  2. Foarte complicat sa reușești să promiți lucruri atât de diferite unor grupuri de votanți atât de variate cum face Lasconi de când e în campanie, fie și neoficială. Ca abordare, comparativ cu platitudinile scoase de ceilalți în speranța de a deranja cat mai puțini sau de a se axa pe o singură categorie ca Simion, e interesanta strategia.

  3. “ceilalti nu au coaie, trebuia sa vina domnita asta sa le arate”. bro, nu asa functioneaa diplomatia. nu de prosti sau necoiosi nu l-au aruncat jos din caruta ceilalti lideri europeni. nu de diviziune are nevoie acum Europa. strangi din dinti si te impaci si cu colegul mai retardat din echipa, aia e. te ocupi de problema cand e pace si liniste in regiune. Nu zic sa stea ghiocel. trebuie raspuns la orice neobrazare, aratat ca nu trece neobservata sfidarea. dar solutiile astea totale lasate pentru alte timpuri.

    a pierdut cateva puncte in ce ma priveste.

  4. chrisBM791 on

    Între timp, se pare ca MVM, adică Orban Gas, cumpara E.On Energie Romania…

Leave A Reply