6 Comments

  1. A potom pocujes pripad ako nejaky zamestnavatel nevyplati mzdu par mesiacov, zrusi firmu, zalozi novu a byvali zamestnanec sa moze aj … veru, ludia si vypocitaju, ci nahodou pokuta za nezaplatenie nebude nizsia ako samotna dan… podvodnik sa tu ma lepsie postavenie ako slusny clovek. Ale hlavne, ze uz nemame drakonicke tresty…

    Rovnako vyplakavaju ako treba konsolidovat, zvysovat DPH ale to ze na socialke je **115 257** dlznikov a dalsie vypadky na dani atd… to problem nie je.

    Ked si vyhladam z okolia ludia, vidim na zozname trvalo takych co maju roky problemy s platenim, SZCO co maju na chlast ale odvody nie… a nikto im nic… ziju si dalej.

    Odhlad na dlhu v roku 2023 je 4.3 miliardy [https://www.startitup.sk/su-odhaleni-najvacsi-dlznici-na-slovensku-v-zozname-sa-ocitli-aj-zname-mena-a-znacky/](https://www.startitup.sk/su-odhaleni-najvacsi-dlznici-na-slovensku-v-zozname-sa-ocitli-aj-zname-mena-a-znacky/)

  2. HypeBeastMonster on

    vsimol som si ze aj spanielo rovnako znizili tresty este nizsie ako na slovensku. vyzera to na globalny tah. 

  3. Väčšinou sa berie ako návod na úspešnú ekonomiku, zefektívniť výber daní a znížiť ich percento. Slovensko ide presne naopak :)))

Leave A Reply