Die Familie Pokorni und die mit Würde ertragene Niederlage … Ich frage mich, wie hysterisch es sein wird, wenn Fidesz die Parlamentswahlen gewinnt?

https://i.redd.it/o3w5dofuubpd1.png

Von TomanovicsGergely

12 Comments

  1. Ordinary-Lifeguard64 on

    Amikor kikap a fidesz, az olyan lesz mint egy kemoterápia az országnak, hányni fog, hullani fog a haja, kicsit haldoklás lesz, de muszáj, ez a szükséges rossz, hogy egyáltalán megmaradjon a nemzetünk, az országunk.

  2. Ha kikap…

    Kíváncsi lennék, hány erre az esetre való védelmi mechanizmus lett még beépítve a szavazatösszesítő rendszerbe. És ha ez kevés, szerintem sokat tanultak a hasznos idiótaként kezelt Trumpből és a Capitolium ostromából.

  3. UnluckyPossibility37 on

    Szóval a Hegyvidék Fideszes önkormányzatánál Népszavát olvas valaki? Gyanús, felettébb gyanús…. Mindenhova beszivárogtak ezek a kommunisták /s

  4. PinGroundbreaking520 on

    Ez a kikap a Fidesz az OGY-n, ez itt van velünk a szobában?

  5. Nem tudom mi lesz, de ha ‘26-ban is hasonló lesz a hangulat (lásd Medián felmérés) én tuti az m1-en nézem a választási műsort. Élőben akarom látni, hogy leolvad az agyuk a patkányoknak.

  6. jahaha2020 on

    pokornyik a rókaképű sunyi pártkatona, többgenerációs pióca. nagyapó ölt, apuka besúgott, ő lopott… fideszes ‘polgári’ evolúció.

  7. kamisin101 on

    Pokorni folytatja a gusztustalan hazudozást. Ehhez ért, a bukás után pedig ennyi maradt neki. Már csak két hétig kell ezt elviselni.

Leave A Reply