Hallo Letten!

Ich möchte, dass Sie mein Formular ausfüllen. In diesem Formular müssen Sie Ihre Körpergröße eingeben. Wenn Sie dies nicht tun möchten, dann nichts! Ich habe dieses Formular erstellt, weil der Lehrer in der Schule alle gebeten hat, Daten zu sammeln. Vielen Dank für Ihr Verständnis! (Moderatoren, bitte entfernen Sie meinen Beitrag nicht)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeT5KhxRP3IfTVYu72brCtGWLpxW2uded9hjgPF_xqpUtbtRw/viewform?usp=sf_link

Von Careful_Wrangler_820

3 Comments

  1. 1. Norādi mērvienību vēlamiem datiem un izvēlies atbilstošu ievades lauku (cipari piemēram). Savādāk var ierakstīt, ka augums ir 20 banāni.

    2. Nosauc veidlapu atbilstoši. Savādāk tev ir “nosaukta veidlapa”.

  2. ThatAnnoyingThought on

    Manuprāt kvalitatīvāki dati būtu ja Tu vismaz vēl dzimumu un vecumu pieliktu klāt, jo vidējais augums atšķiras starp abiem dzimumiem un laika gaitā cilvēki saraujas (parasti dēļ muguras patoloģijām).

    Protams ir jau vēl ģenētiskie faktori, kā piemēram vecāku garums, kurš attiecīgi ietekmē atvases garumu, kā arī piemēram hromosomālas mutācijas kā plejotropija, kas arī var ietekmēt garumu attiecīgajai personai.

    Papildus tam, arī socioekonomiskie faktori daudz ko nosaka: labi paēdis, samērā aktīvs bērns protams būs garāks nekā bērns kurš cietis badu kādā no savas attīstības posmiem, vai bērns kurš principā nekustas (dažādu iemeslu pēc).

    Novēro arī ātrāku augšanu un attīstību cilvēkos, kuri uzauguši agresīvos apstākļos. Šis vairāk balstās uz psihoemocionālajiem faktoriem. Tomēr šo parādību ir samērā grūti pētīt un datu ir maz, ttd samērā subjektīvi rezultāti

  3. MastodonWise5423 on

    Galvenais iepostojis šo arī okdd subā 😀
    Tikai nezin kapēc, tur tekstu nav iesācis ar uzrunu
    “Labdien, dauņi!”

Leave A Reply