11 Comments

  1. Particular_Task8381 on

    KAS IR STULBI.. reāli no valstiska viedokļa mums kā valstij būtu izdevīgi pat nelegālie kabeļu operatori.. kapēc.. jo nelegālais operātors vasja nodrošina pakalpojumu saņem naudu un to naudu tērē mūsu valstī.. naudu ko cilvēki samaksās ārvalstu kompānijām mēs zaudējam.. valstij vajadzēja pievērt uz šo visu acis..

  2. Friendly-Criticism15 on

    Ak Nēēēē, nu būs jāizmanto google 2-3 atrastas rezultāts nevis 1-ais ![gif](emote|free_emotes_pack|sweat)

    Lai nu kā paŗāk neuztrauc, 1 nobloķēs būs 5-6 jauni, saprotu, ka maza galvas sāpe, ja tavu mīļāko pirātu salu nobloķē, bet neņem galvā un atrodi jaunu

  3. Cīņa ar pirātismu ir kārtējā cīņa ar sekām. Tā vietā, lai iedziļinātos problēmu saknē un novērstu to iemeslus. Pilnīgi nejēdzīga resursu izšķērdēšana. Šāda pieeja te LV gan ir arī daudz kam citam, tā kā neizbrīna. Piem. tā vietā, lai savestu kārtībā ceļus un novērstu melnos punktus, iespraudīs ceļmalā zīmi ar vēl mazāku atļauto ātrumu, un vēl palielinās sodu, ja tas, loģiski, nenostrādās kā plānots. Pret šādu “problēmu risināšanu”, labākā atbilde ir kārtīgi uzspļaut, un darīt jau iesākto vēl vairāk un cītīgāk, tīri par spīti tādam idiotismam.

  4. Pag vini algos ieresnus tagad, kuri visu dienu googles free movies online? Jebat jebat vot tas ir plans 😀 nu cerams botu maces uztaisit

  5. SamMaddenLV on

    Maziņš biju, īsti nebija izvēle, nācās pirātot, jo piķis spēlēm, seriāliem un filmām nebija. (Tad arī īsti nebija pieejams cits variants) Tagad abonēju netflix, Go3, Spotify un Xbox gamepass. Pa retam, ja gribas redzēt kādu citu filmu/seriālu paņemu prime vai disney. Īsti neredzu jēgu pirātošanai, ja nu vienīgi kāda programma, kura paredzēta vienreizējai lietošanai.

  6. manager_access on

    atkarībā ko nogriezīs. es parasti izmantoju tet, jo tur ir gandriiz viss ko man vajag. torrentos parasti ņemu kaut kādas vecās filmas/spēles kuras reāli nekur citur nav pieejamas. free filmu saitus neizmantoju.

    manuprāt, šāda pieeja ir pareiza – galvenais lai nav sodi par to. vajag noslēgt visas pieejas un tad lai valsts uzņemas atbildību par to ka tomēr kāds var un māk pie šiem bloķētajiem saitiem tikt un tad attiecīgi lāpa šos caurumus. sodīt par pirātēšenu gan ir pilniigs stulbums

  7. AleksejsIvanovs on

    Ironiski, ja izvēlies neizmantot streaming pakalpojumus, tad nopirkt digitālo mūziku online de fakto nav iespējams no Latvijas. Var nopirkt tikai bandcamp asortimentu, bet amazon un citi tirgotāji, kuriem ir līgumi ar lielām ierakstu kompānijām, kurām pieder praktiski visa populārā mūzika, neļauj nopirkt mūziku, ja esi no Latvijas. Fiziski, vienīgā izeja dabūt, piemēram The Beatles albumu digitālā formātā, ja esi no Latvijas, ir torrent trekeri. Ja kāds netic, varat pārbaudīt. Es savulaik pārbaudīju ar 10 populārākiem mūzikas tirgotājiem.

  8. Labi, ka restorānos joprojām par ēdienu var nemaksāt….
    Nevajag patērēt lietas, kuras nevar atļauties

  9. Viss jau saprotams, bet kuras ir tās 300 lapas, kuras viņi nevar aizvērt? Pirms kādiem gadiem 10 visas populārākas lapas ar latviešu filmām aizvēra.

Leave A Reply