Ich möchte Kopfhörer bestellen und hier ist der günstigste, aber es gibt kein Bild vom Produkt. Ist es zuverlässig, hierher zu senden?

https://i.redd.it/wkr6p523hqbd1.png

Von xxxastic

6 Comments

  1. Veikals kā tāds ir ok, bet sava veselā saprāta labad izvēlies norēķināties tikai pie preces saņemšanas un jau laicīgi rēķinies ar to, ka prece būs jāgaida kādu mēnesi, kamēr viņi piegādās no savām noliktavām Polijā.

  2. Ir ok, pēc preču aprakstiem var redzēt ka daudzas preces no Polijas utml, nereti bez LV/ENG instrukcijām un citreiz grūti prognozējami patiesie piegādes laiki.

  3. DecisiveVictory on

    Kā visiem, visas preces Polijā, ja tur beidzies tad izrādīsies, ka viņiem arī nav.

    Tāpēc maksāšana tikai pie piegādes.

    Bet tā citādi ir OK. Es no viņiem relatīvi bieži ņemu, un pēdējā laikā viss ir veiksmīgi bijis.

  4. Vairākās reizes esmu sūtījis no viniem viskautko ar PC saistītu (kūlerus, ramu, keisu, utt.). Vienmer viss ir saņemts, ieņemot vienu gadījumu kad prece nebija pie piegādātāja un tika atgriezta nauda. Veikals ir legit, kaut gan salīdzinājumā ar citiem mazliet iesprūdis ap 2008 gadu, gan WebUI ziņā, gan self service ziņā (nav pašapkalpošanās kā piemēram 1a, te tev reāli cilvēks nočeko tavu pasūtījumu, izraksta pavadzīmi kuru tu apmaksā caur savu ibanku uz viņu rekvizītiem), nav tracking kas kur un cikos būs, un gaidīšanas laiks var gadities ilgs (tas kas viņiem web rakstīts ka “būs veikalā sešu dienu laikā” ir totāls bullshit, būs kad būs).

    Tā kā, ja gribi lētāk, veikals ir legit, gribi ātrāk nočeko 1a (ne vienmēr ātrāk, atkarīgs no piegādātājiem, un mazliet dārgāk parasti), a vislabāk apskaties Amazon.de, daudzreiz var atrast preci krietni lētāk nekā lētākajā variantā no salidzini.lv jo ražotāju akcijas parādās Amazon (piemērs, pirku 1TB 970 Evo no Amazon, samaksāju 50€ ar visu shipping, jo bija Samsung akcija. Pie mums lētākais ar visām atlaidēm bija 70+, un saņēmu 3/4 dienu laikā)

Leave A Reply