6 Comments

  1. peleejumszaljais on

    Tvnet ir viedokļu raksti nevis ziņas, iesaku galīgi neticēt tam, kas rakstīts tvnet.

  2. Particular_Task8381 on

    csdd jau izsenis ir zaglīgs savējo kantoris kas parazitē uz sabiedrības rēķina.

  3. Vakar šo pašu delfos lasīju un biju šokā. Tā vietā, lai veidotu atalgošanas programmas bugu atradējiem, soda pēc pilnas programmas. Tad jau nākamreiz gaidam reālu datu noplūdi. Malači.

  4. Typical_Latgalian on

    Nja….ja čalis nepareizi neizteiktu to teikumu par problēmas publicēšanu sabiedrībai un CSDD nebūtu ar saviem tarakāniem galvā, un zinātu, kas ir bug-bounty, tad nekas tāds nebūtu :/

  5. Paši noslēdz līgumu, bet pēc tam ziņo par izspiešanu? Kāda iespēja, ka šis netiks pārsūdzēts?

    CSDD atbildīgajiem gan amatiem vajadzētu ripot. Ja tik neprofesionāli ir darbojušies, tad kāda iespēja, ka viņi ziņoja par datu aizsardzības pārkāpumu?

    [https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/reform/rules-business-and-organisations/obligations/what-data-breach-and-what-do-we-have-do-case-data-breach_lv](https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/reform/rules-business-and-organisations/obligations/what-data-breach-and-what-do-we-have-do-case-data-breach_lv)

  6. Watarenuts on

    Nu lūdzu, mūsu valdības institūciju domāšanas līmenis. Laikmetā, kad viss ir digitāli un drošībai vajadzētu būt augstākajā prioritātē pateicoties kaimiņu valstīm tā vietā, lai lētā veidā piesaistītu profesionālus cilvēkus uzlabot drošību mūsu IT sistēmām, viņi paņem ieliek cietumā. Iedomājies, ja šis cilvēks saņemtu atalgojumu, tiktu uzlabota sistēmas drošība, tas būtu aicinājums arī citiem entuziastiem līdzīgi atrast kļūdas, tās izlabot un saņemt nelielu atalgojumu. Bet tagad, puff, neviens pat nemēģinās un mūsu valsts IT sistēmas degradēsies tālāk un būs par neskaitāmiem tūkstošiem vērti iepirkumi, lai tās drošības problēmas izlabotu. Tā ir, kad valsts institūcijas vada cilvēki, kam liekas interesanti Facebook dalīties ar AI bildēm, domājot, ka tās ir īstas. Skumji.

Leave A Reply