Vor ungefähr einer Woche habe ich einen Beitrag über einen Mann gepostet, der sich einen Plan ausgedacht hat, um Geld für Alkohol oder Drogen zu bekommen. Ich habe den Clip gefunden.

https://vm.tiktok.com/ZGexacyyV/

Von Money-Telephone-8598

2 Comments

  1. genericneim on

    Video nav pieejams. Iemet saiti.

    Edit: Tagad video atveras korekti, sākumā negāja.

  2. genericneim on

    Meitene iedevusi 10 eur. Nedrīkst dot lielākas summas par 1-2 eiro, it sevišķi publiskās vietās. Varēja pie tevis pieiet – pieies arī pie citiem, nevajag uzņemties ģenerālsponsora lomu.

    Reiz iedevu, lai it kā adekvāts puisis pēc īstas receptes nopērk zāles (recepte tiešām bija īsta, bet zāles ne visur esot nopērkamas). Pēc vārda-uzvārda, personas kodiem un ģimenes ārsta, ko es acis uzmetot iegaumēju, beigās atklājās, ka čalis ir kaut kāda teju miljonāra, Rīgas pašvaldības mūžīgā priekšnieka dēls, kuram vienkārši patīk klaiņot apkārt, ubagot un tusēties ar pusbomžiem. Repertuāram pievienojis īstu recepti, ko daktere bija tiešām uzrakstījusi – piezvanīju, uzprasīju. Internetā bija informācija, ka pat Anglijā par uzbāzīgu ubagošanu dabūjis administratīvo sodu un ticis ziņās. Tētis tikmēr Rīgas dārzos un parkos, Rīgas ūdenī un 101 citā vietā strādā, ziņās grozās un korupcijas skandālos figurē. Bonusā pusbomži vēl ilgi sējās klāt naudu prasīt – protams, neko nedabūja. Tādi, lūk, mums nabadziņi. Kopš tā laika ziedoju gandrīz tikai krišnaītu bezmaksas ēdinātavai un baznīcām, un ja nu vēl kam, tad max 1 eur. Un obligāti uz apaviem paskatīties.

Leave A Reply