10 Comments

  1. SystemOfaPawn on

    >Από την 1η Ιανουαρίου του 2025 όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς στο Βελιγράδι θα είναι δωρεάν, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της σερβικής πρωτεύουσας, Αλεξάνταρ Σάπιτς, μια πρωτοπορία για την Ευρώπη, για μια πόλη τέτοιου μεγέθους.

  2. sta6gwraia on

    Πολύ δυνατή κίνηση. Θα ανέβει η παραγωγικοτητα και θα ανασάνουν οι ασθενέστεροι.

  3. Aizenvolt11 on

    Πόσο πισω είναι είναι αυτοί εκεί; Στην Αθήνα είναι δωρεάν εδώ και χρόνια, με βούληση του λαού.

  4. IamJacksBoredMind on

    Είμαι πεσιμιστής που πιστεύω ότι θα πάει κατά διαόλου;

    Είμαι τρελός που πιστεύω ότι απλά θα γίνει κατάχρηση;

  5. Relative_Session_658 on

    Μα ούτε τώρα αγόραζε κανεις, όλοι έτσι έμπαιναν

  6. Όχι ότι πριν πλήρωνες. Μόνο κάτι τουρίστες και αυτοί μέχρι να μάθουν ότι κανένας δεν πληρώνει.

    Και εγώ όταν ήθελα να πληρώσω (με κάρτα μέσα στο λεωφορείο!) την πρώτη φορά και ρώτησα τον οδηγό ποια ζώνη να επιλέξω μου λέει “μην βγάλεις εισιτήριο, δεν χρειάζεται”.

  7. Falakroskorakas on

    Στάσου να το μάθει ο υπέρλαμπρος ηγέτης και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στο εγχείρημα τους.Δεν θα μείνει λεωφορείο για λεωφορείο που να δουλεύει.

  8. CriticalHistoryGreek on

    Όλοι εσείς που πανηγυρίζετε, να ξέρετε ότι ο Σάπιτς είναι σαν ένα σταματημένο ρολόι που απλά αυτήν την στιγμή τυχαίνει να δείχνει την σωστή ώρα.

    Κάνει αναπλάσεις πλατειών και διασταυρώσεων στο Βελιγράδι με αδικαιολόγητα πανάκριβες αναθέσεις, βάφει τα λεωφορεία από κόκκινα σε μπλε (το οποίο αποκάλεσε «βυζαντινό μπλε» και «μπλε του Νέμανιτς» ενώ το κόκκινο του θυμίζει «κομμουνισμό» και «περίπτερο με λουκάνικα») και, από όσο έχω διαβάσει, πέρσι πάλι με πανάκριβες αναθέσεις εγκατέστησε καινούργιο σύστημα πληρωμών στα ΜΜΜ αλλά και πίνακες τηλεματικής οι οποίοι από την αρχή του 2025 μάλλον θα είναι άχρηστοι λόγω της «δυναμικής δρομολόγησης».

    Δίνει επίσης το πράσινο φως στην κατεδάφιση μνημείων στην πόλη (Ξενοδοχείο Γιουγκόσλαβια, Παλιά Γέφυρα του Σάβα, προσεχώς το βομβαρδισμένο αρχηγείο του Στρατού). Έχει ακόμα εκφράσει την άποψη να στείλει «πίσω στην Κροατία» τον Τίτο που είναι θαμμένος δίπλα στο μουσείο της Γιουγκοσλαβίας και να μετατρέψει το τελευταίο σε μουσείο της σερβικής ιστορίας (που προφανώς υπάρχει ήδη τέτοιο).

Leave A Reply