Am 16. Oktober 2014 beging Mehmet Pişkin, Absolvent der METU-Ingenieurabteilung, Selbstmord. Wir begehen seinen 10. Todestag…

https://i.redd.it/7sg2nmwdn5vd1.png

Von Anani_siktim31

9 Comments

  1. Zengin, yakışıklı, beyaz, ölümünü bile şovenizme dökmüş, bir taraflarına rahat batmış bir narsistin kendisini öldürmesinin ve arkasından da onlarca enayinin kendilerini zerre kadar ilgilendirmemesine rağmen sırf şova olan meraklarından dolayı kendisini anmasının 10. yılı kutlu olsun!

    Bu ülkede mehmet pişkin gibi şovmen narsistlere gelene kadar yakacak kömürü olmadığı için yan odada intihar eden anneler, oğluna pantolon alamadığı için kendini öldüren babalar, ellerine iş aş yazıp boynuna ip bağlayan emekçiler var.

    Bayılıyorsunuz ölürken bile şovdan ödün vermemiş, görece elit, narsist, beyaz, zengin, entel dantel tipleri yüceltmeye, bu tarz gereksiz insanları kanaat önderi gibi göstermeye…

    Hadi eksileyin şimdi beni!

  2. Face_Electronic on

    Bakalım önce hangi saf “şu zengin elitist şovmen korkak herifi övmeyi bırakın” temalı bir yorum yapacak dedim, demez olaydım. İlk yoruma çökmüş hemen.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da izledik videoyu. Seneye görüşürüz.

  3. _ePluribusUnum_1776 on

    Psilocybin heroic dose alsaydı yeminle vazgeçerdi. Hayatın günlük monotonluğunu bir kenara koyarsak bu evren çok ilginç. Yaşamak, varolmak çok ilginç ve güzel. Zaten bir gün öleceksin bari anı yaşamaya bak. Tabiki çok ağır beyin fonksiyonlarının zarar görmesi sebebiyle depresif olanları veya kendi suçu olmadan şizofren bipolar vs olanları anlıyorum ve çektikleri acıları küçümsemiyorum ama M. Pişkin’in öyle bir tavrı yoktu.  Resmen rahat battı herife.

  4. Annesi çok tatlı bir insandi, oğlunun olumunden sonra alkolik oldu ve bir yada iki sene sonra o da intihar etti… Yaşamak zor ve çoğu zaman keyifsiz evet ama annenize bunu yapmayın arkadaşlar..

  5. “mehmet pişkin tipsiz bir insan olsaydı, şarap yerine çay içseydi, intihar videosunda müslüm falan dinleseydi kimsenin sikinde olmayacaktı. doğal seçilim denecekti, dalga geçilecekti.

    ama yakışıklı, şarap içen, güzel müzik dinleyen biri olduğu için ölümü yüceltildi. aşık oldular adama, herkes onun gibi olmak istedi. kahrından geberdi insanlar, anası babası ölmüş gibi…”

  6. Adamın vasiyeti mi var videoda her yıl hatırlatıyorsunuz sanki video çekip intihar eden tek insan buymuş gibi.

Leave A Reply