Ein rekordverdächtiger Waffenkauf könnte um Milliarden günstiger sein – aber mehrere Parteien werden nicht mitmachen (weil wir nicht bei Israel kaufen wollen, sondern stattdessen nach Norwegen blicken)

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2024-10-11-rekordstort-vaabenkoeb-kunne-blive-milliarder-billigere-men-det-vil-flere-partier-ikke-vaere-med-til

Von SendStoreMeloner

15 Comments

  1. RefrigeratorDry3004 on

    Pengene skal alligevel bruges. Det er jo ikke fordi vi er i krig, og akut skal bruge en hel masse udstyr. Vi kan bare nøjes med lidt mindre af alt det andet, og stadigvæk være godt med.

  2. ParticularChart3430 on

    Berøringsangsten over for israelske våben som kan være både billigere og bedre end andre, er endnu et eksempel på, at vi ikke tager truslen fra Rusland alvorligt, og derfor ikke vil prioritere opbygningen af Forsvaret på bekostning af billige politiske point.

    Hvis vi kan købe masser af amerikanske våben, kan vi vel også købe fra Israel?

  3. Det er ufatteligt, man overhovedet overvejer Isreal med alle de skandaler.

  4. Such-Apartment-6739 on

    Ufatteligt, at de danske politikere ønsker, at det skal være så dyrt for danskerne som overhovedet muligt.

    Hvis vi kan støtte Israel og samtidig spare skatteyderne for milliarder af kroner, så skal vi selvfølgelig slå til. Ellers er det dybt uansvarligt og frås med skatteydernes penge.

  5. Such-Apartment-6739 on

    Centrum-venstre har syltet Forsvaret i årtier, og på trods af truslen fra øst fortsætter de i samme rille. Det er som om, at man ikke rigtig tager verdenssituationen seriøst.

  6. AnonyMoose_2023 on

    Det bliver spændende den dag politikerne skal forsvare døde danske soldaters manglende udstyr med deres aktivistiske beslutninger.

  7. HurricaneHandjob on

    Så lille en procentdel af den Danske befolkning, der tuder over Israel på Facebook og Twitter, har så stor en indflydelse på hvor Danmark køber materiel fra?

  8. Israel er i krig og derfor ville jeg ikke stole på at de kan leverer så giver mening med Norge.

  9. Fluffball-Extreme on

    Hvad faen gik der galt med Ellemann og købet af de skide Israelske våben? Vi skal ikke handle med lande der myrder civile fordi de er pisse ligeglade med collateral damage.

  10. Highvis-Presley on

    Det er fint. Man må gerne give lidt ekstra for at kunne sig sig selv i øjnene. Det kunne mange danskere generelt lære noget af.

    Dog tror jeg bare det handler om noget så kedeligt som risikoen for at der kommer sanktioner mod israel som vil påvirke ordren.

Leave A Reply