Ich wusste es. Das ist so ein Erlebnis. Es ist nur SW, warum nochmal? Alter, ich nehme deinen Stock, du Drecksack.

https://i.redd.it/vlpao884i4vd1.png

Von JustSpaceExperiment

19 Comments

  1. Forward_Golf_1268 on

    Ty vole, klid. Od odvolání Bartoše to bylo jasné, kmotři tentokrát půjdou přes mrtvoly, je možné, že se pak k lizu zase jen tak nedostanou.

  2. Ďáblův advokát :
    No tak je možné, že je prostě ten SW napsaný uplně nahovno. Je možný, že ho dělali lidé co jsou špatní kod neni strukturovaný okomentovaný atd. A nechceš to nechat na té stejne firmě aby to udělala. A když najmeš někoho jiného tak možná prostě ten kod je bezcený a je lepší začít odznovu.

    Reálně nevím – neviděl sem ho. ale teoreticky to možné je.

    A nebo taky proto aby se to umyslně protáhlo až do doby po volbách. A mohli to celé svést na Babiše.

  3. Jako člověk, co dělá SW 20 let. Může to být ok řešení. 🙂 Může to být zadrátovaný a domrdaný, že to nikdo nedokáže dát už do kupy. Bez podrobnějších informací jsou to jen spekulace.

    Spíš mi fascinuje, proč to Bartoš nepředal DIA. A proč ta to nerozsekala na dílčí části, které mezi sebou spolupracovaly jako uzavřené celky. Tj. kdyby se něco nepovedlo tak přepíšeme třeba jen zadávací formulář nebo připojení na RUIAN apod. Ale tipuju, že je to nějakej šílenej moloch v technologii, co nikdo nezvládne rozumně převzít.

  4. Teď se v tom budou rok plácat a pak začnou nadávat, jak za nefunkční digitalizaci může Babiš.

  5. Fakt nevím, až přijdou volby, koho volit. Ale zatím to vypadá, že spolu je Babiška 2.0, takže to tam na truc hodím Pirátům.

  6. Aggravating_Hall5079 on

    Někdy je opravdu lepší to napsat znovu, než se hrabat v cizích sračkách, ke kterým nemáš podporu původních vývojářů ani dokumentaci. Ale neznám stav tohoto konkrétního projektu.

  7. Zrzavyzmetek on

    Je to jen SW, tak proč ne od znova? U SW je daleko snazší a levnější všechno jen zahodit a začít od znovu než s reálnými fyzickými věcmi.

    Pokud je SW navržen nešťastně na nějaké řekněme topologické úrovni pak asi není o čem.

  8. TomasVader on

    Jako student kybernetiky, což je jen podobný, ani zdaleka stejný obor, takže to může být úplně jinak, tak říkám že to může být úplně v pohodě řešení, třeba to Bartoš upospíchal aby stihnul deadline, a vzalo se jednodušší řešení které ale nebude nakonec dost dobré

  9. chrochtato on

    OP pracuje ve firme vyvijejici puvodni system nebo ma jenom anger issues?

  10. martinsuchan on

    Z vlastní zkušenosti z IT projektů – vždy je jednodušší začít projekt na zelené louce “znova a lépe”, než přebírat po někom nedodělaný projekt, jehož šéfa vyhodily. To, že to také bude stát více, je předpokládám jasné.

  11. „Pokud vše půjde podle plánu, má být digitalizace stavebního řízení plně otestovaná a funkční až od **1. 1. 2028.** Do té doby poběží přechodné období,“ píše se zároveň v tiskové zprávě po jednání kabinetu.

    ​

    Ale to už my tady nebudeme takže klasika se pak budou srát do Babiše jak je neschopný a nedokázal dodělat to co oni rozdělali.

  12. Novy system bude 1.1.2028? Jak je sakra mozne, ze Bartos na to mel par mesicu, a predelat to bude na 39 mesicu?

  13. SparePartsHere on

    Jasne ze odznova, ako inac by tam mohli dostat vsetkych svojich kmotrov.

Leave A Reply