Operations Research: 75 % der Wähler sind gegen ein politisches Verbot von İmamoğlu

https://www.reddit.com/gallery/1g4v21v

Von turkish__cowboy

8 Comments

  1. Hour_Ad5398 on

    benim anlamadığım diğer bütün sorularda güvensizlik belirginken 3. soruda niye yarı yarıya çıkıyor? başkasına adaletsizlik yapıyorlar da kendilerine yapılmayacağına mı inanıyorlar, anlayamadım

  2. dont_ban_me_22 on

    yoneylem kk yuzde 60 diyodu, biz ataturkcu milliyetciler olarak hic de karsi degiliz.

  3. Historical_Run_5155 on

    Yargıya güvenen %38, o halde şu an cumhur ittifakının oyu %38. Ama İmamoğlu kararını Erdoğan veriyor diyen AKP’li oranı %17 ve MHP’nin %32. Yani üstüne gidilirse, ak partinin zaten kötü bir parti olduğunu bilen cumhur ittifakı seçmenlerinin farkındalığı ile %12’lik bir düşüş görebiliriz. %40-%29 oy arasında gider gelirler ittifak toplamı. Eğer etkili bir muhalefet yaparlarsa. mhpnin ve akpnin oyunu almaya gerek yok, oy kullanmamaya da ikna edebilirler.

  4. Aynı ifadeyi rte kullansa ceza aynı olurdu diyenleri tek tek siLmek istiyorum.

  5. Correct-Fall-5522 on

    Adam bir açıklamasında halka “sürtük” dediği için dava edildiğinde “soruşturmaya mahal yok” kararı çıkmamış mıydı? RTE zaten aynı ifadenin beterini kullandı; ceza da aynı falan olmadı.

    Ankete katılanların konsolidasyon ile aynı cevapları vererek savunması gibi bir şey burada olan şey bence. Twitter trolleri nasıl ki kendi aralarında iletişim kurarak karalama yapıyorlar, bunlar da benzer bir şey yapmış besbelli.

  6. Erdoğan ahmak dese yargılanacağını sanan %16 iyi parti seçmeni ne içiyor bana da ondan lazım.

Leave A Reply