23 Comments

  1. Eggplantcake on

    7/24 Araplara sövüp sonra da çikolatalarını yemek için öküz gibi sıraya girmeye bile razı olmak değişik bir his olmalı… En azından standartlarınız, ilkeleriniz olsun be.

  2. Methvizzion on

    Niye Ceviz Ağacı’nın önünde bekliyolar ki. Bir çok pastanede var. Dün Kızıltoprak’taki Görgülüye gittim. Onlar da yapmış, koymuş rafa. 430 TL mi ne idi. Sonuçta tarifi aynı..

  3. ChampionParking9256 on

    Söz konusu gıda boyası biraz pişmaniye ve biraz çikolata için bu sırada beklemen ve 500tl vermen, ulan 500tl neredeyse 2 haftalık okul harçiligi(belki)

  4. Anani_siktim31 on

    Sikecem dubainizede çikolatanızada abartmayın şu amk çikolatasına artık bu interneti sikecem valla yeter artık dayanamıyorum artık interet ve modada bizim damak tadımızı belirliyor artık yeter. Buna 500 TL vereceğime Taksim’deki tüm eşcinsel erkeklere ve tüm kadınlara veririm daha iyi. Nestle damak baklava çikolatası bundan 2 kat daha iyi ek olarak daha ucuz. #yemekfaşizminedurde #yemekfaşistleriölsün

  5. DependentEbb8814 on

    Kadıköy’de ünlü bir dondurmacı var, o kadar bir boka benzemiyor ki adını tekrar unuttum. Onun da önünde böyle daimi sıra var.

  6. Anxious_Web3735 on

    Ebesinin ami,gecen kuzenim öve öve sapirtada sapirtada Eşek gibi yiyyordu ağzına bitane vurdum ne buluyorlar bu çikolatada aq,bi Instagram da story atmak için girmedikleri delik yok ,hem sağlıksız

  7. NowWhereToRun on

    Ya bilmememi mazur görün de, bu dubai çikolatası dedikleri zırva ne ve nerden çıktı tam olarak? Bu tarz şeyleri zerre takip etmiyorum, trendlere bakmak yerine kendimi geliştirmekle uğraşıyorum. Konuya dönecek olursam da bunun ben zerre ucuz olduğunu düşünmüyorum. İnsanımıza “premium çöp kutusu” ver ona da sıraya geçerler orası ayrı tabi.

  8. Popüler şeylerin düşmanı değilim de bu baya şeker koması yapar adamı. Bak lokma çok güzeldi. Ama bunun iyi olma ihtimali yok.

  9. Tadı güzel de üstüne para verseler o sırayı beklemem o sıra ne öyle bir de fiyat performans olarak da iyi değil zaten

  10. Maleficent-Crazy5890 on

    Geçen haftalar ailem de aldı meraklanıp. Neyine böyle bekliyorlar anlamadım kötüydü tadı. Yani öyle yenmez derecesi değildi de parasına göre berbat tadı. 2 parça şeye 300 TL verdik. 2 tane Nutella alıp kendime bi tepsi tatlı yapsam daha memnun olurdum.

Leave A Reply