Bei der Sitzung des Stadtrats von Izmir sagte Latif Aydemir, Ratsmitglied der AKP Bayraklı: „Ich entlaste unsere Damen und Frauen, aber diejenigen, die sterben, sind genauso schuldig wie diejenigen, die töten, einschließlich der meisten Männer, von denen einige Frauen sind.“



https://v.redd.it/b443nfa93uud1

Von Plane_File8536

9 Comments

  1. Plane_File8536 on

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

    Toplantıda konuşan AKP Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir, kadın cinayetleriyle ilgili söz alarak şunları söyledi:

    “Takdirle izleyip uyulması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Hanımlarımızı, kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur. Bunu iyi irdelemek lazım.

    Bakın hanımlarımızın bir çoğunu tenzih ederek dedim. O kadar çok şu an insanlar durduk yerde kameranın olmadığı yerde ufacık bir çentik atılsa direkt gözümüzü karakolda açarız.”

    [AKP’li Meclis Üyesi Aydemir: Öldüren kadar ölenler de suçludur (kisadalga.net)](https://kisadalga.net/haber/gundem/akpli-meclis-uyesi-aydemir-olduren-kadar-olenler-de-sucludur-113086)

    [Kısa Dalga on X: “👉 AKP’li Aydemir: Öldüren kadar ölenler de suçludur İzmir Belediye Meclis toplantısında konuşan AKP Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir, “Hanımlarımızı, kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur” https://t.co/nxgL14VD2H” / X](https://x.com/kisadalgamedya/status/1845919613898416460)

  2. BeWater_3791 on

    Bu kişi yüzde yüz ya daha önce bir suça karışmış yada böyle bir planı var … bu tamamen bir katil psikolojisi

  3. “Memleketi soyanlar kadar soyduranlar da suçlu” de bakalım bir tane göt kılından oy alabilirmisin? “Dini istismar eden cambazlar kadar onlara göz yuman siyasiler ve diyanet de suçlu” de bakalım noluyor. Kadınları tenzih edip, bir kısım batan demenden belli oluyor zaten. Ne tenzih kelimesinin anlamını biliyorsun, ne de adam gibi konuşmayı. Aynı mantıktan hareket edersek, senin gibilerinin babası kadar doğuran analar da suçlu desem kabul edermisin kazma.

  4. Bright_Suggestion467 on

    Ona bakılırsa ters baktı diye öldüren de var. Bu zihni bozuk insanları normalleştirmeye çalışmalarını doğru bulmuyorum. Bu insanların en iyi ihtimalle akıl hastanelerine kapalı, toplumdan tamamen uzak alanlara kapatılmaları gerektiğini düşünüyorum. Cinayetin normali olmaz.

  5. Col_HusamettinTambay on

    Bana tapmayan, benim kölem olmayı tercih etmeyen kadınlar ölmeyi hakediyor/s

  6. Hour_Ad5398 on

    Adamın demek ki kendi partisinin iktidarının adaletine güveni yok. Bu tarz düşünceler iktidarının adaletine güvenmediği için kendi adaletinin peşine düşen insanlarda olur. AKP bence gereğini yapmalı bu arkadaşımız için.

Leave A Reply