Die Demo unseres FPS-Spiels DIESELDOME: Oil & Blood, an dem wir seit 2 Jahren arbeiten, ist da! Ihr Feedback ist uns sehr wichtig, wir hoffen, dass Ihnen unser Trailer gefällt!





Von savaghost

7 Comments

  1. 2 senelik çabalar sonunda oyunumuzun fragmanını paylaşmaktan gurur duyuyoruz! Steam Next Fest etkinliğinde oynanabilir ilk demomuz sizlerle!DIESELDOME: Oil & Blood, Roma İmparatorluğunun petrolü keşfederek dünyayı fethettiği distopyada geçen, Parkur ve Rogue-Like özellikleri olan bir FPS.

    DIESELDOME’da oyuncular her biri kendine özgü silah ve yeteneklere sahip üç benzersiz karakter arasından seçim yapabilir ve 60’tan fazla perk ile oyun tarzlarını özelleştirerek birbirinden farklı gladyatör kombinasyonları oluşturabilirler. Arenaya girdikten sonra sonu gelmez düşmanlarla savaşırken arenanın etrafında parkur yapabilir, kendinizi birbirinden farklı düşmanlara karşı avantajlı hale getirebilirsiniz.

    Denemek isterseniz Steam sayfamız:[https://store.steampowered.com/app/2354640/DIESELDOME_Oil__Blood/](https://store.steampowered.com/app/2354640/DIESELDOME_Oil__Blood/)

    **Demo içeriğimiz:**

    * Her biri kendine özgü silah ve yeteneklere sahip 3 benzersiz karakter.
    * Oyun dinamiklerini değiştiren 60’tan fazla perk.
    * Duvar koşusu, kayma ve roket atlaması gibi parkur mekanikleri.
    * Beceri ağaçları, pasif yetenekler ve karaktere özel yükseltmeler.
    * 4 bölgeden oluşan bir harita ve benzersiz bir bölge ele geçirme sistemi.
    * Oynanışı etkileyen, kalabalık tarafından yönlendirilen bahis sistemi.
    * Farklı oynanış şekillerini ödüllendiren bir combo sistemi.
    * 7’den fazla düşman türü.

    Discord sunucumuzda geri bildirimlerinizi, önerilerinizi ve hata raporlarınızı duymaktan memnuniyet duyarız! Ayrıca bu hafta Discord’da çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz; bunlar arasında soru-cevap oturumları, anahtar dağıtımları ve sanat yarışmaları yer alıyor. Her ne kadar Türkiye şartları bunları yapmamızın önüne geçiyor olsa da, biz elimizden geleni yapıp gelenlerle eğlenmek ve zaman geçirmek için Discord’da olacağız!

  2. EfendiAdam-iki on

    Süper fikir, güzel uygulama, ip ve perk olayı da güzel. Umarım iyi dengelersiniz rakipteki bir perk sayesinde oynayamamak istemezdim.

    Trailerin ortasında bir glitch gözüküyor galiba, kaplamaların altı mı görülüyor?

    Başarılar

  3. PenguinGenius69 on

    oynadım ve beğendim, bu kadar az ilgi görmesine şaşırdım hatta gayet kaliteli.

  4. Lonely_Parsnip on

    Bana Unreal Tournament ve Quake oyunlarını anımsattı. Umarım başarılı olur.

  5. hocam allah için gidin asset alın ve az detay ekleyin bomboş harita. Color theorye az bakın

Leave A Reply