6 Comments

  1. Impossible-Ad-3586 on

    Poliția dezertează în disputa Nicușor Dan-Băluță: „A mai închis un dosar cu şină şi am plecat acasă”, spune ironic primar general al Capitalei. El a arătat că Poliția nu a ajuns la nici o concluzie, deși i-au fost prezentate actele solicitate.

    Azi, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), a anunțat că a început lucrările de consolidare a planșeului de la Piața Unirii, în baza unei autorizații de colegul său de partid, Robert Negoiță, primar al Sectorului 3. Însă Nicușor Dan a arătat că autorizația emisă de Negoiță nu este legală, iar lucrările trebuie aprobate de primăria generală.

    Poliția națională a fost chemată să intervină după ce Nicușor Dan a cerut îndepăratea gardurilor puse de Băluță în zona din Piața Unirii unde ar urma să declanșeze consolidarea.

    **UPDATE:** Poliția Capitalei anunță că cercetează „înscrisurile” depuse de cele două părți și apreciază că disputa trebuie rezolvată prin proces civil – care durează ani: „Precizăm faptul că ambele părţi implicate au depus prin reprezentanţi înscrisuri, care urmează a fi analizate în condiţiile legii, iar raportat la particularităţile cauzei prezente, instituţia abilitată în a decide titlul de proprietate este instanţa civilă”.

    # Poliția dezertează în disputa Nicușor Dan-Băluță

    „Mi se pare, în orice caz, iresponsabil ca Poliţia Naţională să nu fie în stare să ia o decizie pe bază de argumente. Am stat degeaba, eu crezând că am venit aici ca să rezolv o situaţie. Fiecare dintre părţi, noi şi Primăria Sectorului 4, am venit cu documente care să ateste dreptul de administrare pe terenul acela şi Poliţia Naţională nu a fost în stare să ia nicio concluzie. Ne-a mulţumit, a mai închis un dosar cu şină şi am plecat acasă”, a declarat Nicușor Dan.

    El a anunțat că ar putea face plângere penală în acest caz.

    „Acum o săptămână (primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, n.r.) a spus că renunţă (la lucrările de la Planşeul Unirii. n.r.). Eu nu mă iau după declaraţii la televizor. Eu sunt obligat de lege să mă uit pe act. În momentul de faţă, sunt nişte oameni care sunt pe un teren pe care noi îl administrăm şi care, în plus, au o autorizaţie vădit nelegală. Important este că sunt nişte oameni care lucrează pe un teren care nu le aparţine”, a mai spus edilul-șef.

  2. PoweredbyEnvy on

    Si daca o sa inceapa sa se ia la imbranceli Politia Locala a Capitalei vs Politia Locala de Sector ce o sa faca Politia Nationala ?

  3. Cam asta se intampla cand votezi ca primari de sector aceeasi sef de cartel de la an la an.

    Ce sa faca politia fara nicio competenta juridica? Mai mult, avem si un aparat birocratic destul de stufos care permite N interpretari de care se abuzeaza consistent

  4. ElPresidenteKlaus on

    si totusi ce sa faca politia? sa inceapa sa traga in primari?

  5. Parca nu e la fel de frumos sa fii independent cand isi bat pl de tine toti primarii de sectoare, ca tu nu ai catadicsit sa sustii niste primari mai de doamne ajuta la sectoare.

  6. Deci mă uit live la mizeria asta. Și mă uit cum Jandarmeria a fost anunțată să facă curat acolo, să-i lase să demoleze, și efectiv aceste mizerii de jandarmi nu-și fac treaba. De ce? Pentru că sunt controlați de PSD, iar ceea ce face acum Nicușor este să dovedească că toate instituțiile statului sunt conduse de PSD

    Dacă era un cetățean român cu o petardă acolo sau o torță, erau 10 persoane pe el, deja avea “3 ochi vineți” și probabil făcea 10 ani de pușcărie

Leave A Reply