ab sofort wieder "plötzlich eines Nachts" Das bedeutet, dass weiterhin Steuern gezahlt werden müssen. Wenn Sie es ihnen im Voraus sagen, treffen Verräter Vorsichtsmaßnahmen.

https://i.redd.it/zp65fbgdhjud1.jpeg

Von hereforstalk

14 Comments

  1. DamnToTheCensorship on

    Devletimiz vergismusa karşı önlem aldırmış bankalara.

  2. ArthurMorganReis on

    Ben anında 300 bin liradan 99 bin liraya indirdim. Yarın bir gün Allah korusun 100 bin lira üstü bir harcama gerekebilir. Sağlık, ölüm vs. Gibi. O zaman ne yapacam bilmiyorum. Amk hükümeti.

  3. Bankalar rahatsız demektir. Herkes kredi kartı limitlerini düşürürse bankalar gider Tayyip’e ağlar, geri çekerler kanunu. Vatandaşı takan yok ama sermayedarlar rahatsız olursa dinlerler.

  4. Sengibidegilim on

    Sikerler bunlara mi guvenicen düsür limitini kafan rahat olsun

  5. ContributionSouth253 on

    Bir sürü yerden gecirecekler o vergiyi ama tek alınmasına engel olabileceğimiz limit vergisi var. Akıllara zarar bir ülkede yaşıyoruz daha neler göreceğiz acaba

  6. tepede ülkeyi yöneten insanların zekalarının bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum gerçekten. zihni sinir projesi gibi amk

  7. LoliDragonxxx on

    750tl vermemek icin limit dusurmek cok sacma bir olay. 100-150 binTL arasi limitin olur ve 99binTL yaparsin , anlasilabilir bir durum ama 300-400-500bin TL ve uzeri bir limite sahip birisinin limitini dusurmesi cok sacma bir hareket olur.Yarin o limit lazim oldugunda , geri alamazsiniz limitinizi

  8. playboynecati on

    Olan gaza gelip limit düşüren sazanlara oldu. Şimdi tekrar başvuru yapsalar bankadan tokat gibi bir ret mesajı gelecek.

    Bu arada o 750 TL bankalara müşteri veya komisyon kaybettirirse, 750 TL puan falan verip kompanse ederler. Zaten habire kampanyalarla beleş para dağıtıyorlar. Daha geçen bir banka 2 fatura bağla 500 TL puan dedi, peki dedim.

    Özellikle milyon seviyesinde limiti hiç etmek ağır enayiliktir. Ekşici ergenlerin gazına gelip böyle bir gaflete düşmeyin.

  9. İşte siz anında 100 bin üstünden, 99’a düşürdüğünüz için böyle koyun gibi yönetiliyorsunuz.. Toplamda 1 milyon 700 bin lira kart limitim var, bu rakamı 2 milyona da tamamlamak istiyor bankalarım fakat orası önemli değil.. Ben yıllarca düzenli ödeme yapıp kredi skoru oluşturmuşum, banka da bu limitleri uygun görmüş bana, 1 kuruş indirtirsem namerdim lan! Şu kanunu çıkarttıkları gün bütün limitimle komisyonu önemli değil tek çekim altın/gümüş/coin alıp piyasanın amına koymazsam, bana da kilerbox demesinler amk.. Öyle göte böyle yarak, madem vergisini veriyorum, niye kulanmayayım amın feryatları.. Hadi bakalım, el mi yaman bey mi yaman..

  10. bankaların işine gelmez o yüzden hala geçmeme ihtimali olabilir.

Leave A Reply