„Man kann lügen, dass Weiß schwarz ist, zehn Zentimeter sind zwanzig, aber wer in den letzten Jahren hier gelebt hat, glaubt nicht mehr an Märchen und daran, dass aus Döbrögi, der Menschen ausbeutet und quält, plötzlich ein Slimfit geworden ist, der sein Land und sein Land liebt.“ Leute, er wird ein Prinz sein…“

https://i.redd.it/75ndwmuriiud1.png

Von pudingleves

8 Comments

  1. pudingleves on

    >Ma ismét összegyűlik az állampárt és a Megafon apraja-nagyja Hernádi Zsolt adófizetői pénzen épült luxus szállodájában Esztergomban, hogy az eddigi impotens, töketlen gazdaságpolitika okozta összeomlás után ígérjenek valami nagyot a magyar embereknek.

    >A főszereplő Óz a nagy varázsló, Nagy Márton gazdaság(vissza)fejlesztési miniszter lesz, akinek eddig egyik ötlete sem vált be, viszont “legalább” évek óta stagnál a magyar gazdaság, zuhan az ipar, elszállt a költségvetési hiány és nem jönnek az uniós pénzek sem.

    >Az a kormány fog most földi paradicsomot, száguldó gazdaságot, szárnyaló béreket, bérlakások ezreit ígérni, amelynek az utóbbi években sikerült elérnie, hogy még a román minimálbér is meghaladja a magyart és nem épített egyetlen lakást sem, cserébe egy összeszerelő üzemmé silányította a hazánkat és kínai hiteleken tartja lélegeztetőgépen a magyar költségvetést. Ígérgetni a legszegényebb ember és a legdilettánsabb hatalom is tud.

    >Pedig a megoldás itt hever előttünk. **Le kellene számolni az ipari mértékű korrupcióval, aminek eredményeként 3-5 ezer milliárd forint tűnik el a magyar költségvetésből évente, csatlakozni kellene az Európai Ügyészséghez, haza kellene hozni Brüsszelből a magyar embereket megillető 8 ezer milliárd forint uniós forrást és a kínai akkumulátorgyárak helyett a magyar családi vállalkozásokat, KKV-kat kellene támogatni.**
    A miniszterelnöknek nem a vejétől kellene 650 milliárd forintért felesleges irodaházakat vennie és reptérre meg Vodafone-ra szórni ezer milliárdokat, hanem a magyar egészségügy és az oktatás megújítására kellene költeni és ezzel egy egészséges, tudásalapú Magyarországot kialakítani.

    >Nem kell propagandát gyártani, nem kell kukkolni, egyszerűen csak dolgozni kellett volna az utóbbi években és akkor nem nálunk lenne a legmagasabb az ÁFA, a legalacsonyabb fogyasztás, valamint egy morális, gazdasági, megélhetési és politikai válság.

    >**Lehet azt hazudni a fehérre, hogy fekete, a tíz centire, hogy húsz, de aki itt élt az utóbbi években, az már nem hisz a mesékben és abban sem, hogy az embereket kihasználó és sanyargató Döbrögiből hirtelen a hazáját és a népét szerető slimfit herceg lesz…**

  2. “Ügyvédet perrel, szépasszonyt nagy szerszámmal fenyegetni felesleges”

  3. Ok-Pay-9467 on

    Megy a küzdelem, és Magyar Péter nem tégláról téglára veszi vissza a hazát, hanem centiről centire.

    Nem úgy néz ki, mintha megmerevedtek volna az állások, lehetetlen jósolni 26-ra.

  4. De egy a rendszert kihasználó slimfit hercegről higgyük el, hogy szereti a népet? Én nehezen hiszem. Mondjuk inkább mint a dagadtrol nyilván.

Leave A Reply