Die Prioritäten der Opposition

https://i.redd.it/bc35sr0fmhud1.jpeg

Von VreauSaSugPula

25 Comments

  1. E vreun gentleman’s agreement intre Tenita si partidul care ar putea sa guverneze cu PSD?

  2. Fulgeralbastru on

    orice pace trebuie facuta pe termenii ucrainei, adica o pace nejusta nu trebuie fortata pe ucraina, adica pacea va fi cand va dorii ucraina nu “pacea” lui Putin prin care anexeaza 2 treimi din Ucraina si peste 5 ani o invadeaza si pe cealalta.

    Bine inteles, daca vrei sa interpretezi invers poti, mai ales daca esti dintr-un partid care are de castigat sa se prefaca ca nu stiau ce vrea sa zica

  3. danielul1985 on

    Aha, au pierdut upper handul pe reddit, Cioloș nu mai este, concurează acum cu alte partide apărute din usr. Încearcă reveniri pe reddit cu link spre troleala la Lasconi și și-o fură chiar de la urmăritorii/lista sa de prieteni pe fb. Așa arată un atac de panică.

    Atacuri și dezinformări insinuări am mai văzut făcute de el personal în comentarii și despre sens sau drept nu doar pe usr a rămas fixat veninosul ăsta.

  4. TataDopului on

    Să-l anunțe cineva pe domnul Temniță că nu există cuvintele *ucrainian* și *ucrainiene*. Se zice *ucrainean* / *ucrainene*.

  5. Cringe. Daca as fi in opozitie cu USR nu as comenta aproape nimic despre declaratiile lor, e de ajuns sa ii lasi sa se faca auziti. Cand incepi sa comentezi e ca atunci cand strici o gluma incercand sa o explici

  6. Mema cu omul in fâș roșu:

    guvernat cu PSD – fir roșu

    guvernat cu PNL – unda verde

  7. Nasty_Little_Goblin on

    Tenita a facut clar un argument de rea-credinta. De peste doi ani suntem expusi in media si in declaratii oficiale cu expresii de genul asta. “Peace when Ukraine wants it”, “we will support Ukraine as long as needed” etc. E un limbaj de lemn, oarecum standardizat, pe care oricine il cunoaste daca s-a uitat macar o data la stiri in ultimii doi ani. Idee asta ca Lasconi a vrut sa spuna ca Ucraina trebuie sa capituleze e un “bad faith argument” tipic, pentru ca nici Tenita ala nu il crede.

  8. NefariousnessRude538 on

    Fix d-asta imi doresc ca genul asta de somer sa stea o tura de data asta.

    Absolut superb cum se zvarcolesc pe internet zilele astea toti martorii lui ciolos.

  9. ElectronVolt70 on

    Revin cu lista gimnasticii mintale:

    1. Vreti sa vina PSDNL?
    2. Chiar vreti asta?
    3. Da, si ce daca Drula a zis ca ar face coalitie cu PSD?
    4. Drula nu e presedintele USR, last time I checked
    5. Ok, si ce daca facem coalitie PSDSR? Cu PNL am incercat deja sa distrugem ciuma rosie, poate reusim sa o facem cu PSD
    6. Orice critica la adresa USR este TRADARE a cauzei useriste. Criticile trebuie sa fie doar la adresa PSD, altfel e postaceala.
    7. Lasconi e cea mai buna candidata
    8. Ok, face gafe, dar tot e cea mai buna si cea mai curata
    9. Ok, a mintit in legatura cu facultatea, dar a luat note bune, spre deosebire de ciordacu
    10. Ok, a luat note mici, dar macar a lucrat la PRIVAT
    11. Ok, privatul ala a fost ProTV, unde a ajuns “prin noroc”, dar e de treaba si are intentii bune, nu ca nasui
    12. Ok, il sustine pe Nasui, dar pe tine cat te plateste PSD?

  10. Are dreptate totusi.

    Lasconi are cel putin o declaratie imbecila in fiecare saptamana.

    Iar Drula spune ca USR ar guverna cu PSD dupa ce USR spune ca PSD trebuie inlaturat de la guvernare si cere ajutorul PNL pentru asta.

  11. MoveAntique3278 on

    Consider că ne concentrăm în mod eronat atunci când Donna Lasconi vorbește despre „poporul ucrainean”; cred că se referă mai degrabă la aleșii poporului, adică la politicienii Ucrainei. Nu mă interesează politica României sau a altor țări, deoarece politicienii sunt, în general, oameni lacomi și egoiști.

    Urmărind știrile despre situația financiară globală, am descoperit informații surprinzătoare despre stilul de viață extravagant al soției lui Zelenskyy, inclusiv achizițiile realizate la Paris, cum ar fi un Bugatti Turboulion în valoare de 5 milioane de dolari, sau cele două super yacht-uri, fiecare costând 70 de milioane de dolari. Aceste cumpărături au fost efectuate în ultimii doi ani, în perioada în care s-a desfășurat războiul. Zelenskyy a declarat stare de urgență și război, fiind singura persoană responsabilă de gestionarea finanțelor cetățenilor ucraineni.

    Suntem insuficient informați cu privire la aceste aspecte. Războiul se va încheia atunci când se vor acumula suficienți bani pentru a umple buzunarele conducătorilor și ale instituțiilor financiare, precum fondurile de investiții și bănci. De exemplu, BlackRock, un fond de investiții major, este un acționar activ în multe companii listate la bursă, deținând peste 30% din fiecare companie, inclusiv bănci, farmacii și producători de armament, toate fiind esențiale pentru desfășurarea unui conflict armat.

    Este timpul să ne deschidem ochii și să ne informăm mai bine despre aceste realități.

  12. Alexanders08 on

    Viziunile lui Lasconi sunt clar pro-vest si pro-Ucraina, e totul cat se poate de clar. Nu inteleg ce tot o forteaza lumea pe subiectul asta.

  13. Eu unul nu inteleg nevoia unora de a se rahati pe orice incercare de a face ceva in tara asta in conditiile politice pe care le avem.

    Consider ca momentan conteaza mai putin ce orientare are partidul si daca imi reprezinta toate valorile, evident atat timp cat nu e extremist. Pentru mine e suficient ca partidul sa nu fie corupt si sa fie pus pe curatenie, nu ma intereseaza comunicarea atat de mult in conditiile date. Idealismul nu cred ca-si are locul acum. Ca sa putem alerga, trebuie mai intai sa invatam sa mergem.

  14. No-Frame-3096 on

    E îngrozitor câți oameni cred în USR și în propaganda lor.

    Am fost membră USR un an, am muncit în Parlament alături de ei. În parlament sunt toți prieteni și fură împreună. O zi frumoasă!

  15. romanian_pesant on

    REPER continua atacurile la USR, dar vad ca proprii lor sustinatori incep sa-si dea seama de intentiile acestui partid.

    Cat despre Tenita, ma bucur ca USR ca a scapat de astfel de mojici din partid.

  16. Effective-Daikon7423 on

    Americanii vor lupta până la ultimul ucrainean pentru a apăra suveranitatea Ucrainei.

  17. ThrowMusic36 on

    Nu suport REPER, și clar o votez pe Lasconi la președinție, dar avem niște candidați mega slabi.

  18. Femeia nu vorbește aiurea. Nu e nici o “narațiune rusă”, am observat ideea asta critică la mai multi “deontologi”. Pare că a venit pe o filieră clară această narațiune. Citiți ce declara Zelenski acum 4 zile.

    Cît despre negocieri cu PSD, ce să zic, sunt pentru negocieri cu orice partid, în anumite limite, bineînțeles.

    Atitudinea asta alb sau negru, nu este productivă, uitati-va cum a sfârșit Clotilde Armand după patru ani la PS1.

  19. Ok-Wind-2722 on

    Realitatea este ca psd va avea intotdeauna cele mai multe voturi, nu guvernezi cu ei incercad si pe alocuri reusind sa-i tii in fraun, nu guvernezi, simplu.
    Cu ce zice elena lasconi, nu comentezi, e cam prsotuta asa de fel.

  20. IllustriousResolve33 on

    Cel mai bun lucru este ca Lasconi nu prinde top3 la alegeri, lasati nulitatile sa moara in anonimat, muie usr.

Leave A Reply