Immer mehr Menschen infizieren sich mit dem Coronavirus, dennoch müssen wir noch auf die Impfung warten | 24.hu

https://24.hu/belfold/2024/10/09/covid-koronavirus-jarvany-fertozott-oltas-haziorvos/?fbclid=IwY2xjawFy-8tleHRuA2FlbQIxMQABHQsUOHbkKHN8hR4G2jQmFtf0JghqmqV1GwOIdbI38p0e4tvQi8l5djm0nA_aem_HOJObFODLzn9Kaen7Dhm9A

Von Aggravating-Read-523

20 Comments

  1. Aggravating-Read-523 on

    szerintetek várható újra lezárás a későbbiekben?

  2. adofizetoallampolgar on

    Oh boy here we go again
    De tényleg sok megint a covidos en tesztem szerencsére negativ de körülöttem kb mindenki covidos

  3. Ordinary-Lifeguard64 on

    Beszéljük meg hogy veszünk alufólia gyár részvényt, és terjesszük el, hogy csak az alufólia sapka véd a covid ellen.

  4. De amúgy marhajó, hogy már kb 1 hónapja hallani, hogy ilyen-olyan covid variáns fertőzések vannak és a kúrmány ilyen hamar fel is figyelt rá

  5. Repulsive_Slide_6618 on

    Az emberek valahogy elfelejtették a piszok nagy szabadságjogok élvezésében hogy felelősséggel legyenek a másikra, értsd ha úgy köhögök mint egy Trabant, és a busz másik végéből hallja az ember hogy sírnak a hörgők, akkor minimum próbáljunk már egy rohadt maszkot felhúzni, nem ilyen ruhabugyit hanem valami olyat is ami véd. Az öregekről nem is beszélve akik bámészkodva képesek random beleköhögni a képedbe ha elmész mellettük, mert valahogy nem jön a reflex hogy a kezét, karját használja…Persze én vagyok a hülye, ha fontos az egészségem akkor miért nem én húzok maszkot jogos. Ezen a ponton már nem a vakcinát kellene várni hanem egy kicsit jobban odafigyelni egymásra, már visszább lehetne fogni ezt a szart.

    Ui: ezzel párhuzamosan már hangosbemondóval szónokolnak páran hogy fog lerohadni a faszom, és a nők hogy lesznek meddők és hogy igy akarják kipusztitani a magyarságot a vakcinával…thx Mihazánk hasznos barmok vagytok ti is…

  6. Hajrá, terjesszétek, köpjétek ki a tüdőtöket, a geci cégek sorra jelentik be, hogy vissza kell menni az irodába és visszavezetik a covid előtti status quot. Ha már tüntetni és sztrájkolni nem tudunk az érdekeinkért , legalább robbantsunk be még egy járványt.

  7. Ahh köszönöm ezt a cikket, meg is nézem megint a South Park covidos részt.

  8. Az én dózisomat bárki megkaphatja, én biztos nem leszek beoltva továbbra se!

  9. Hoppá, amint elmosta egy hurrikán a kvarz gyárat, mindjárt késik a vakcina. Ezt magyarázzák meg azok akik szerint nem raknak bele csippeket!

  10. anyadpicsajat on

    Az előző vakcinákat kifizettük már, vagy még mindig nem? Csoda lenne, ha ezek után bárki Magyarországnak akarna oltást eladni.

  11. Awkward-Location-783 on

    Én 3 hete estem át rajta újra (bő 3 ev, 2 szett oltás után) bátran merem mondani hogy amit kaptam oltas semmit nem ért. Viszont ha át esünk rajta akkor megint van védettség. Idős nagyszülő, aki Modernát kapott, megúszta eddig.

  12. És megint milyen nagy szakértelemmel meghozott intézkedések lesznek?

    < Az összes rendezvényt megtartjuk (külföldön is ugyanígy volt nem csak magyarországon), de ha te valahova is menni szeretnél szórakozni akkor ne tedd, mert társadalmi felelősség + megfertőzöd a rokonokat / barátokat…

    < Az utcán sétálva kell a maszk, de utcán futáshoz + biciklizéshez nem kell maszkot hordani, mert sportolás közben nem terjed a vírus…

  13. Naive-Dig-2498 on

    Ne is mondjátok. Egy nap alatt felment 40 fokra a lázam. Világomról nem tudtam. Covid tesztem persze negatív lett

  14. AgitatedGear5007 on

    Mindenhol szájmaszkot gyártósort hirdetnek, gondolom sikertelenül. Lehet nem kell azokat még eladni, csinálunk egy kis COVIDot megint.

  15. strawberrypizzaaa on

    Ez a hangulatkelto cim kikeszit. 2-3 hete (ha nem tobb) minden orvos ismerosom mondja, hogy jarvany van megint, nyilvan nem olyan durva a megbetegedes, mint 4 eve, de ez a mismasolas h “egyre tobb” azert vicces, irjak le h jarvany van, mint regen az influenzanal es csokolom. A masik, hogy “az oltasra varni kell” megint csak marhara hatasvadasz, a szor felall a hatamon tole (ertem, ez egy teny, de osszekapcsolni a kettot egy cimben eleg hangulatkelto). A harmadik, hogy a gyujtott mintakra alapoznak, biztos lehet statisztikai modszerekkel a teljes nepessegre vetitetni, de mivel az emberek vagy nem vagy csak otthon tesztelnek, szerintem a SOTEnek sincs fogalma arrol, hogy valojaban mennyien lehetnek megint covidosak.

    Amugy meg annyira nem meglepo laikuskent sem, veget ert a nyar, a szabi szezon, az emberek megint tobbet vannak zart terben, meg jo h elkezd ujra terjedni a mindenfele ovodai pestis mellett ez is… Csak tok jo lenne, ha aki rottyon van az annyi faradtsagot venne, hogy egy 2forintos maszkot felvesz ha emberek koze megy.

  16. Dull_Frosting123 on

    Brutálisan be fog robbanni, de a politikusokat nem érdekli.

Leave A Reply