Seine Anhänger glauben immer noch an die Unschuld des wegen Pädophilie suspendierten Pfarrers aus Kecskemét

https://hvg.hu/itthon/20241007_pedofilia-gyanu-felfuggesztett-pap-plebanos

Von Rossdaemon

27 Comments

  1. Rossdaemon on

    > Az RTL-nek az egyik megszólaló „mindenki Robi atyája”-ként utalt a férfira, majd hozzátette, hogy „a gyerekek is nagyon szerették”.

    Ő is szerette a gyerekeket.

  2. Kecskemét nagyon narancs környék, így nehezen hisznek ilyenben.

  3. Egy névsort lehet kérni a hívekről? Személyre szabott kriptovaluta portfólióval, és kiváló NFT alkukkal keresném őket. Állampapíparral is lehet fizetni. 

  4. milyen jó keresztény konzervatív környék, Kecskeméten pedofil pap, 20 kmre Kiskunfélegyházán két pedofil pap, és a melegorgiákra járó Bese atya, egy tanya ahol a pedofil pap vallomása szerint Semjén Zsolt is megfordult 😉

  5. Ez tényleg a legalja…
    Bezzeg, ga az derülne ki, hogy meleg akkor már repülne

  6. hanemegyalomert on

    Ha az ő unokájuk lett volna az egyik áldozat, vajon nekik sem hittek volna? Mert hogy “az egy jó ember, ez nem lehet igaz”… Elég undorító gondolkodásmód ez.

  7. Ha a szemük láttára a főtéren erőszakolnák meg az unokáikat a kedves pap bácsik, akkor is azt mondanák hogy hát ezt isten akarta így.

    A vallás az egyik-, ha nem a legnagyobb fegyver a világon.
    Az erősen hívő emberek bármire képesek a vallásuk nevén.

    Hihetetlen mennyire ostobák ezek az emberek, én a társadalomba sem engedném be őket, kapnának egy szigetet, és mindenféle erősen vallásost odaköltöztetnék.
    Se törvények nem lennének, se senki aki vigyáz rájuk, aztán úgy gyilkolják egymást halomra meg erőszakolják meg egymást ahogy jól esik.

  8. Há a szentatya olyan rendes ember, mindig előre köszönt a bótba is! /s

  9. Ékes példája, hogy mire épít maga az egyházasított vallás: bizonyitékokat és tényeket ignoráló vak hitre…

  10. Baszki ne már, hozzá jártam 5-10 éve amikor szüleim még elrángattak templomba és ő volt az egyetlen ember aki miatt nem volt teljesen unalmas az egész, jó arc fiatal pasi aki fenn tudta tartani a figyelmemet.

    Kár, de manapság a papoknak kb 50/50 hogy kiderül hogy egy pedo, szinte meg se lepődtem de azért elég szomorú hogy pont ő

  11. InformalFox4256 on

    Hát a hívei szó le is írja remekül, hogy miért. Nincsen sajnos agyuk.

Leave A Reply