Liberale … korrupt? Niemals… /s

https://m.digi24.ro/stiri/adriean-videanu-e-pensionarul-prins-pe-aeroportul-din-munchen-cu-bijuterii-de-peste-650-000-de-euro-explicatia-fostului-ministru-2956529

Von Ok_Estate_1474

5 Comments

  1. Stai stai stai.

    >

    >Fostul ministru al Economiei Adrian Videanu şi soţia sa sunt „pensionarii români” opriţi zilele trecute pe aeroportul din Munchen cu **bijuterii de 650.000 de euro**.

    >Bijuteriile au fost confiscate, iar acum, cuplul se confruntă cu **taxe de import de aproximativ 130.000 de euro** și cu o anchetă penală fiscală.

    si

    >„Vameşul a susţinut că trebuie să plătesc în Germania atât taxele, cât şi TVA, şi până la plata tuturor sumelor ei au reţinut bijuteriile. **Am plătit taxele cerute**, dar le-am comunicat că voi contesta administrativ decizia, pentru că eu cred că e normal să plătesc TVA acolo unde am reşedinţa fiscală, adică în România”, a mai spus Videanu.

    Literalmente omu meu a cheltuit peste TREI SFERTURI DE MILION DE EURO la un drum in Elvetia O_o

  2. Just fyi, asta e istorie recenta-contempoarana:

    Videanu – fost primar Buc (2005-2008), poster-child al ciumei portocalie~cercul apropiat al lui Basescu: prejudiciu de 60 milioane de euro, inculpat pt coruptie, (borduri + vanzari de gaze).
    ACHITAT

    Oprescu – fost primar Buc (2008-2015), acuzat de luare mita 25k euro.
    CONDAMNAT la 10 ani parnaie

    😐

  3. daguerrotype_type on

    Nu înțeleg titlul. Îl știm pe Videanu din anii 90. Știm că e plin de bani. A îmbătrânit, acum e la pensie, plm. Care e ideea etichetei de pensionar și de ce ar fi aia sinonim cu saracia? Și Țiriac are ceva pensie ca e un mos și el.

  4. Hai ca i se poate intampla asta oricaruia dintre noi… ce atata tam-tam.

Leave A Reply