Răzvan Exarhu, Persönlichkeit des öffentlichen Radios, entschuldigt sich für die Gesetzesverstöße am Steuer, das Parken auf dem Bürgersteig und neben dem Fußgängerüberweg



https://v.redd.it/pm68cdqe9qsd1

Von kafkaeala

35 Comments

  1. CautiousExpression74 on

    *Uite fiule! Cât vezi cu ochii, numai ipocriți!*

    Ca orice BMW care se respectă, a semnalizat și plecare de pe loc/incadrarea pe bandă.

    Bravo Răzvane! Ne-ai arătat cu degetul cine ești.

  2. daguerrotype_type on

    Am luat titlul ala fără “/s” si apoi am văzut filmarea.

  3. Sincer deranjat de oprire/parcare nu prea as fi (bine fizic as fi). Dar reacția lui…

  4. I_Like_Driving1 on

    Normal ca ghertoiu’ e ghertoi pana la capat. Inca o data, zicala “cine acuza cel mai vocal se deconspira” se adevereste.

    Aia e masina pomana de la BMW Romania, ca sa stiti.

  5. Divergent_Thinker_ on

    În situația asta nu se pune problema de oprire voluntară în dreptul trecerii de pietoni, fiindcă mașina se afla pe trotuar. În schimb, se poate reține mersul înapoi pe trecerea de pietoni.

  6. Penibil om. “hai sa stergem videoul”, e ceva ce daca vrei sa ceri nu o ceri cu genul ala de nesimtire si tonul de parca vrei sa il intimidezi. Sa suga pula.

  7. Si ce BMWeu elegant. Si ce culoare eleganta. Si ce camasa eleganta. Si ce om elegant

  8. TheResilientBeing on

    Morning Glory, Morning Glory,

    Nu au BMW trecătorii…

    Foarte urâtă reacția lui.

  9. I_Like_Driving1 on

    Sunt surprins sa vad ca exista oameni care ii inventeaza scuze lu’ Exarcu.

    Omu’ e perfect constient ca e persoana publica.

    Stie ce imagine are soferul tipicar de BMW. Are o masina primita pe piscotareala, ceea ce imi spune ca BMW Romania i-a incredintat-o ca sa mai zica ce de bine despre companie din cand in cand.

    Ce face? Exact ce n-ar trebui. Nu te urci cu BMW-ul luat pe imprumut pe trotuar. Si daca ai facut-o, nu ii spui unui cetatean care te filmeaza ca-i bagi telefonul in cur. In spatiul public nu exista pretentie la intimitate, mai ales pentru o persoana expusa public.

    Prin urmare, sunt convins ca Exarcu e cam tembel sau e un ranit care a ajuns sa traiasca si el bine. S-a umflat ranza-n el, cum ar spune sucevenii mei.

    Semnat,

    un proprietar de X5. 🙂

  10. Reacția e poate mai flagrantă decât fapta. Îmi sunt intr-atât de străine astfel de impulsuri încât aproape cred că oamenii ăștia trăiesc după alta fizică… Reacții de om beat criță cu egoul mare ce se simte umilit – in loc sa îți recunosti vina, îți sapi groapa mai adânc și mai că nu te iei la bătaie cu cei care îți spun că acțiunile tale le fac rău. Probabil că nu a mai fost tras de urechi de mult. Faptul că brandul său personal e in mare parte centrat pe critica unor astfel de comportamente e bineînțeles, cireașa de pe tort.

  11. Leavealternative4961 on

    I-a dispărut smirkul ala arogant caracteristic lui de pe față. Mă așteptam să facă și niște glumițe sa aplaneze situația, dar se pare că umorul lui nu e așa imbatabil.

  12. Ahahahah! Ma unge pe suflet si sper ca acest video sa fie trimis pe mail tuturor ascultatorilor de Exarhu. Exarhu e exact omul de care isi bate joc la radio si pe care il critica cu atat patos! Tot el arata muie la final🤣

  13. Medium_Equivalent713 on

    Jur pe mama… Am fost fan exarhu pana acum 2 min…. Auzi, când îl filmează pe el cu comportamentul pe care îl MEGA blameaza la radio sa își bage telefonu în cur…. Mai bine baga ți tu mașina aia în cur…. Brailaboy

  14. and_then_he_said on

    Foarte bine i-a facut. Toti au o treaba, o scuza, duc un batran, recicleaza un gunoi, DONAU SANGE SI 3 RINICHI FIX ATUNCI si na, s-a nimerit sa-i filmezi tu chiar in clipa aia, dar daca i-ai stii in realitate, ai vedea ca ei doar adopta orfani si salveaza caprioare ranite primavara. Mai da-i bai pe toti in plm, de ce ma filmezi, de ce te bagi, de ce una sau alta, BAI NENE TU GENEREZI CONFLICTUL SI PROBLEMA INCALCAND LEGILE! Orice urmeaza dupa sunt repercursiuni la cate tu singur te expui, fie ca-ti convin sau nu sau ca sunt exagerate sau cum sunt.

    Mor cu astia cu “de ce te iei domnule de mine?” de parca ei existau complex pasnic si neutru, nu trebuie sa-i ocolesti masina, sa te freci de ziduri, sa te invarti, sa sari balti/borduri etc pt ca soferii pur si simplu mor, li se usuca sufletul, daca nu parcheaza FIX unde au nevoie.

    Apoi Exharhu asta se mai si freaca in cur cu “sterge filmarea” si il apuca plansu’ ca-i filmeaza numarul. Again, TIPULE NU PARCAI PE TROTUAR NU AVEA NIMENI NIMIC CU TINE!

    Si ca nota personala, de ce mereu reactiile astea tampite si agresive? De ce nu vad unul singur sa spuna “da domnule, am gresit, aveti dreptate, ma scuzati” si aia sa fie tot. Muta masina si nu e niciun circ. Nu bai nene, toti cu injurat, cu scandal, dar n-ai voie sa ma filmezi (bag mana in foc ca Exharhu stie exact ca e ok). HUA BAI NENE!

  15. Deep_Gazelle_1879 on

    Și asta și Cristina Șișcanu cu filmatul polițistului care o amenda că a oprit pe trecere și acum și Răzvan Exarhu, chiar observ că nu doar că se simt superiori, pt că asta o făceau de ani de zile, dar acum au început să se creadă Dumnezei, bai aduceți influencerii cu picioarele pe pământ, va rog eu.

  16. hitchinvertigo on

    Nu i mai domniti atat pe toti nesimtitii. Un lucru pe care nu-l voi intelege niciodata la romani.

  17. Famous_Confusion4311 on

    Un țăran tipic, care se dă mare cult, om erudit și cizelat. Iar în realitate lui nu i-a căzut cașul de la gură in domeniul respectului față de concetățeni. Om de nimic.

  18. Foarte trist. Dar sincer nu-mi pare deloc surprinzator, e in ton cu persoana lui.

  19. Murky-Attention-2886 on

    Nu eram neaparat curios daca exarhu o are mica dar na, acum e clar

  20. Acum e clar ca lumina zilei de ce este el atât de supărat pe stâlpișorii care delimitează trotuarul din Sectorul 2. E mai greu să te sui pe trotuare acolo unde dorește mușchiul lui de vip.

  21. IcyLemon3246 on

    Nu-i iau apararea ciolanistului, dar si noi avem niste asteptari de la astia mult prea mari 😂, adica noi traim in bula asta ca daca el e mare jmecher face zice si a facut avem impresia ca e vreun cineva :))) dar deep down el pur si simplu a avut p conjunctura favorabila si nu s a speriat de hainele pe care a trebuit sa le imbrace, atata tot nimic mai mult.

  22. JohnnyGrey on

    Sincer aveam o parere buna despre Exarhu, insa dupa faza asta, mi-e scarba efectiv de el. Coaie, ce cacat te costa sa recunosti ca ai gresit si sa iti ceri scuze? Cu totii mai facem cacaturi cateodata, ca nu suntem sfinti, insa daca gresesti, cere-ti scuze in mortii matii de retardat. Comportament de ceafa lata cu BMW care se da interesant pana si-o ia.

Leave A Reply