Tausende Geldleistungsempfänger müssen zur Arbeit gezwungen werden

https://www.dr.dk/nyheder/indland/tusindvis-af-kontanthjaelpsmodtagere-skal-tvinges-i-arbejde

Von TheBakedDane

15 Comments

  1. Various-Evidence-555 on

    > Vande blomster på et kontor, rydde af i en kantine eller hjælpe til som piccoline.
    >
    > Det er eksempler på såkaldte nyttejobs, der skal findes til over 900 borgere på kontanthjælp i Aalborg Kommune, når en ny politisk aftale om arbejdspligt træder i kraft.

    Det lyder ligesom DDR hvor staten gav folk menigsløst arbejde for at se velfungerende ud. Det er jo totalt fup.

    Synes ærlig talt at man burde fjerne muligheden for, at udlændinge kan få sociale overførelser da det er en massiv tiltrækningsfaktor. Dertil bør man virkelig “tilbyde” hjemsendelse givet de allestedsnærværende indvandringsproblemer vi har. På den måde kan man over nogle årtier forhåbenligt langsom, men sikkert, mindske problemerne.

  2. Slagterhund on

    Lyder fornuftigt. I en presset økonomi med mangel på arbejdskraft kan man ikke gå og betale folk for at lave ingenting. Hvis man ikke kan finde drømmejobbet med det samme, må man lave noget andet indtil da

  3. Stop nu det overenskomstundergravende pis. Hvis der er arbejde der skal/kan udføres, skal det udføres af lønnede ansatte eller rigtige frivillige. Vi skal ikke have tvangsarbejde i Danmark.

  4. Chiliconkarma on

    Det bliver fucking dyrt at sørge for at finde arbejde som man ikke kan ansætte folk til, men som kan vare 37t.
    Ligegyldigheden og spillet af tid er med vilje, det er et eksempel på statsracismen at det kun sigter imod KH modtagere pga. “anden etnisk”.

  5. Ihatethis247 on

    Konceptet underminerer en række af ufaglærte jobs, hvilket alt andet lige vil føre til flere arbejdsløse, som så kan underminere flere ufaglærte jobs. Hvorfor betale for rengøring, når man kan få det gratis af kommunen?

  6. 4862skrrt2684 on

    “De skal opleve, at de har noget at bidrage med og gør en forskel. At de har noget at stå op til om morgenen. Det sikrer vi nu med en arbejdspligt.”

    Jamen så fint, de kan spinne det

  7. whataliastochoose on

    Jeg for så ondt i maven af det her. At tvinge andre i job, imens man selv kan udgå at komme på kontanthjælp eller lign. Jeg hader, som i virkelig hader at mennesker ikke bliver behandlet med respekt. Ingen ønsker at få udbetalt under 10k (enlig uden børn). Vores system hjælper på ingen måde.

  8. Bitter_Air_5203 on

    Ah ja…

    Det giver mig flashbacks til en tidligere bundlinje orienteret chef.

    Til et ledelsesmøde fortalte han at der i næste uge ville starte denne her halvt lamme person som kontorassistent på en flexjob ordning.

    Jeg fik sagt at det lød meget fint og ser jo har en del simple opgaver som de faste folk ikke kunne nå, så det ville være fint hvis personen kunne fokusere lidt på det og så fin jeg også sagt et eller andet med at det også var fint at få hjulpet en person igang igen.

    Han gloede bare lidt tomt på mig, ignorerede hvad jeg havde sagt og sagde så at det bedste var at personen kun kostede firmaet omkring 30 kr i timen…

    Det tror jeg var det øjeblik hvor jeg mistede det sidste for ham.

  9. Magistraten on

    >De skal opleve, at de har noget at bidrage med og gør en forskel.

    Mærk mig mine ord: Den dag vi får et attentat forsøg på en dansk politiker, bliver det en kontanthjælpsmodtager der står for det.

    Jeg har aldrig været så edderspændt arrig, som da jeg var i nytte aktivering. Det gav mig mindst et ekstra halvt år som arbejdsløs, da jeg lige skulle behandles for den depression der egentligt var tale om.

    Jeg kan i øvrigt hilse og sige hvor meget jeg fik lavet: Fuck all. Jeg fik gået mig en tur og klappet nogle får på fælleden. Hvis de vil have luget ukrudt må de sgu betale nogen for det.

  10. drivebydryhumper on

    Er der nogensinde kommet noget godt ud af at tvinge nogen på arbejde?

  11. Jeg har været i en ond cirkel på grund af jeg skulle tvinges i arbejde hvor jeg endligt bare skulle have noget hjælp

    Hele jobcentret er så sjæle knusende fordi man føler set ned på og ikke bliver behandlet som et menneske. Der er massere af ligegyldige møder du skal møde op til, der bare er til for holde en i ørene, Der har en stærk undertone af man er en taber

    Det eneste det laver er ond cirkel af elendig tilværelse for personen i systemet

    Mig for eksempel tvunget i arbejde, fejler og for det værre af nederlaget rinse repeat

    Jeg endte med at blive vist videre mod hjælp af jobcentret på magisk vis, men det var først efter jeg sad næsten grædende til et møde og sagde jeg var klar til at give op på det hele. Så fik at vide at “de skulle knække mig først” hvilket er fucked up

    Hvis de havde trukket den længere så jeg ikke fik hjælp, havde jeg ikke været her pga jobcentret

  12. Thisisnotsokrates on

    Så kan man ansætte flere kolde hænder i kommunerne til at administrere tvangsarbejdet.

  13. Bedste måde at få tilfredse og motiverede medarbejdere på. De kommer aldrig til at klare de jobs tilfredsstillende.

Leave A Reply