Wolfspaare in Dänemark haben dieses Jahr mindestens 35 Welpen bekommen

https://www.dr.dk/nyheder/indland/ulvepar-i-danmark-har-faaet-mindst-35-hvalpe-i-aar

Von efficient_giraffe

8 Comments

  1. Alex_Constantinius on

    Det her er rigtig godt, men hold dem anonyme og del ikke deres trivsel, nogle folk(landmænd) er stadig ude på at udradere dem – pls slet opslaget, ved godt det er fra DR men jo mindre opmærksomhed jo bedre

  2. I Europa har vi en bestand på 20.000 ulve cirka. Og vi er ca. 750 millioner mennesker i Europa.

    Der har ikke været et ulveangreb mod mennesker i 50 år i Europa (1974). En ulv har altså aldrig set et menneske som et byttedyr i alle de år på tværs af generationer og et par hundredetusinder ulve i alle de år.

    Noget tyder altså på, at ulve holder sig for dem selv.

    I andre lande; Spanien, Italien, Østrig osv. ved man godt, at har man ikke ulvesikret hegn omkring sine får, så vil man som landmand miste nogle får.

    Så danske landmænd skal bare gøre det samme. Op med ulvesikret hegn – noget de endda kan få økonomisk støtte til.

    Og for dem som er fjendske overfor ulve kan jeg fortælle, at du gerne må skyde ulve, hvis 1) Ulven på en eller anden måde er kommet over et ulvesikret hegn 2) ulven angriber en hund, eller 3) hvis ulven mister sin skyhed og angriber et menneske.

    Skal vi virkelig skaffe os af med ulven pga. et ulveangreb for 50 år siden, og af frygt for at det skal ske igen? Hvad med sæler? Heste? Hunde?

  3. Slight-Ad-6553 on

    Og bare lige for at komme den i forkøbet. Ja i må gerne sende nogle til Sjælland

  4. trickortreat89 on

    Bevar ulven, afskaf vildsvinehegnet, genopret sammenhængende store naturområder i DK… hvor svært kan det være?

    Bare til info: Hvis vi ikke gør dette så kan vi heller ikke standse tilbagegangen af biodiversiteten i DK og alle de truede arter vil snart forsvinde herfra permanent. Det vil være stik imod alle udmeldingerne om at vi gerne vil gøre noget for at stoppe denne udvikling i DK.

Leave A Reply