Minister Šušnjar verriet gegenüber RTL, wie stark unsere Gas- und Stromrechnungen steigen werden

https://net.hr/danas/rtl-danas/ministar-ante-susnjar-za-rtl-komentirao-zabavu-hep-ovih-direktora-s-hankom-paldum-7995ff94-7f4b-11ef-9b51-8e85f5bc0e66

Von Markkonen

2 Comments

  1. Od sutra vladine mjere stupaju na snagu što će to značiti na računima za struju i plin za listopad?

    “Ja bih rekao da je Vlada donijela mjere koje omogućavaju priuštivu energiju s tim da ćemo omogućiti povećanje za deset posto. To bi u prijevodu građanima trebalo značiti na računima za listopad koji dolaze u studenom, povećanje od nekih pet eura i za struju i za plin. Povećanje za struju ide u dvije faze pa će sada nešto manje, a od Nove godine bi onda povećanje cijena struje trebalo biti oko 5 eura.”

    Mogu li građani podnijeti taj teret?

    “Kad pogledamo pet eura su dvije kave u ugostiteljskim objektima pa mislimo da mogu. Ne bi trebalo biti većih problema. Za ugrožene skupine imamo naknade za ugrožene kupce energije.

    [Ante (Harkonnen) Šušnjar, ministar začina](https://www.reddit.com/r/croatia/comments/1cwljh6/ante_harkonnen_%C5%A1u%C5%A1njar_ministar_za%C4%8Dina/)

  2. Author_of_life on

    Šta ee građani bune. Živimo bolje nego ikad. Ako gledamo da je prosječna plaća rasla više od 15% u pospjendjih godinu dana, poskupljenje od 10% građane i dalje stavlja u povoljniju situaciju. U svijetu smo među prvih 15 zemalja i neke zemlje nam zavide.

    (Sarkazam).

Leave A Reply