Die BMC Power-Motorenfabrik in Ankara hat den ersten 1500-PS-BATU-Motor und das 1000-PS-Aggregat mit türkischem UTKU-Motor an Produktionsstätten in Sakarya Arifiye geliefert. Diese Motoren werden in türkischen Altay MBT und 155 mm Firtina SPH eingebaut

https://www.reddit.com/gallery/1ft1pwk

Von baris6655

10 Comments

  1. ilk 100 tank şuan Kore motoruyla seri üretimde 2024 sonundan itibaren artık kendi motorlarımiz olacak

  2. Her yıl Altay Tankı haberleri çıkıyor evet Tanka ihtiyacımız var ve evet biz Tank yapabiliriz geçmişte yaptığımız gibi ancak artık bu Altay işi Arap Saçına döndü Japonya’da bile Altay Tankıyla ilgili Alay eden haber içeriği görmüştüm bu şekilde itibari kalmamış bir tankı artık üretmenin ne faydası var

  3. ColdArticle on

    Altay tankının ilk 10 yılı yalan. Maketten ileri bişi yok. Yiyen yedi sonra el değiştirdi. Şimdiki ekip iyi durumda. Bir 5 yılı daha var ama hiç olmamasından iyidir. Olsun sonra gelişir yavaş yavaş.

    Ateş çemberinin içindeyiz yarın bir gün ukraynada ki gibi yürüyen paslar bile iş görür duruma gelebilir. Elinde bilgi varsa senin oluşturduğun tehditte yükselir.

    Hadi niye geç çıktı, niye başta ehli insanlara bırakılmadı veya becermiyorsanız bilene verin diyin de ne gerek var demeyin.

  4. Mustard207 on

    Şu ürünlere bi çocuk adı koyar gibi isim koymayı bi bırakamadılar.

Leave A Reply