Die rechte Spur ist immer noch Lava

https://i.redd.it/olm0fpicgrrd1.jpeg

Von Colt_H

15 Comments

  1. MrPollyParrot on

    Oei, duidelijk een geval van file vorming. Dan hou je best rechts aan…

  2. arrayofemotions on

    Mijn persoonlijke theorie: het rechtse vak wordt door de gemiddelde mens gezien als “het vak voor de trage”, en de gemiddelde mens is zo onzeker dat ze absoluut niet willen als traag aangezien worden.

  3. GhostMike2501 on

    I generally overtake ’em by the right within speed limit and look at the driver with eyes rollin’
    I know, it’s an infrigement.

  4. Always has been.
    Just like out national sport: hanging behind trucks until the last second before someone, going at least 30km/h faster then you, is going to pass you, then switch lanes right in front of them.

  5. “Jamaar, ik ga niet tussen de camions rijden hoor, das veel te gevaarlijk.”

  6. Regular-SliceofCake on

    Why the police is not exploiting that. Install software on the cameras to recognise the infringement and make ton of money for the maintenance of the roads paid by the imbeciles.

  7. Ordinary-Violinist-9 on

    Gisteren ook op de pechstrook ‘druktestrook’ of hoe noemt dat ding weer en dan rijden ze 95 op de rechter/middelste…

  8. Tricky-Round2956 on

    Er heersen nu eenmaal dynamiek in het verkeer. Bovendien zijn bijna alle leeftijden te vinden op de autostrade. Er zijn ook mensen die al de hele dag aan het rijden zijn of zij die dagelijks vele km afleggen voor hun werk. Mensen zijn aan het bellen, aan het piekeren, aan het … leven. Er zijn echt wel belangrijkere dingen dan u hierover druk te maken. Veel zorgwekkender lijken mij de mensen die dan maar zelf het heft in handen nemen of zij die oproepen om nog meer politie controle/camera’s zoals sommigen hier in deze thread. Maja, binnen dit en nog geen 5 maanden is het alweer de beurt aan de volgende ‘middenvakrijders zijn debielen’ – post. Kan iedereen nog eens goed zijn beklag doen en weer rustig gaan slapen om de volgende citroen binnen te trekken bij het ontbijt. Ik denk zo stilaan dat ik het gehad heb met Reddit.

Leave A Reply