Der Ehemann setzte seine Frau zehn Jahre lang ohne ihr Wissen unter Drogen und rekrutierte online zufällige Fremde, um seine Frau zu vergewaltigen. Sie sind seit 50 Jahren zusammen und haben drei gemeinsame Kinder.

Ausführlicher im Artikel:
https://telex.hu/kulfold/2024/09/03/dominique-pelicot-gisele-pelicot-franciaorszag-ferj-elkabit-szexualis-eroszak?

Das Fazit: Die Frau suchte jahrelang mit ihren mysteriösen Symptomen Ärzte auf, und niemand fand die Ursache des Problems. Der Grund für den Verlust des Mannes war, dass drei Mädchen ihn angezeigt hatten, weil er in einem Einkaufszentrum ein Video aufgenommen hatte, während eine von ihnen ein Telefon unter dem Rock versteckt hatte, und so geriet er in die Sicht der Polizei. Auf seinem Telefon befand sich ein separater Ordner mit dem Namen „Abuse“, in dem Hunderte von Videos aufgezeichnet waren, in denen seine bewusstlose Frau von verschiedenen Männern vergewaltigt wurde.

Wenn es also nicht die 3 Frauen gibt, die sich an so einen „Nichts“-Polizisten wenden, und diese normalen französischen Polizisten, die sie nicht als „Schneeflocke“ vertreiben, sondern ernst nehmen, dann höchstwahrscheinlich dieser Wurm Er sei für den Rest seines Lebens damit durchgekommen und hätte seine Tat fortgesetzt.

Ich muss das unbedingt betonen, denn vor ein paar Jahren habe ich einen Artikel über einen Universitätsstudenten gesehen, der eine versteckte Kamera in der Dusche des Frauenwohnheims installierte, und als dies entdeckt wurde, wurde ein Verfahren gegen ihn eingeleitet. Der Kommentarbereich war voll von verharmlosenden Kommentaren, die Hunderte von Likes hatten: „Oh, gesunder Mann, was ist los?“ „Das Problem muss sein, dass er nicht schwul war.“ „Wenn ihr Mädels dann alt werdet, werdet ihr zurückschreien, dass jemand euch will.“ „Was hier untersucht werden sollte, er war geil, nicht wahr.“

Deshalb müsse man solche Angelegenheiten ernst nehmen und nicht mit „gesundem männlichem Interesse“ abtun und von der Seite der Frau: „Das ist keine sexuelle Belästigung, man ist zu empfindlich.“

Francia ffi 10 éven át kábította és erőszakoltatta öntudatlan állapotban a feleségét
byu/sara_bl2 inhungary



Von sara_bl2

22 Comments

  1. Top_Study833 on

    felháborító, de több ilyen eset volt már a világban, amikor a férj mérgezi a feleségét, de nem tudják mizu, az asszony persze orvoshoz járkált.

    Már rutin eljárás ilyen esetekben, hogy végezzenek drogtesztet is pont emiatt, de ezt csak korházban végzikel. sima háziorvosnál nem.

    vannak ilyen elmebeteg állatok sajnos, és nem példa nélküli amikor ez történik – volt olyan eset amikor egy anya a gyerekét mérgezte…

    súlyos bűncselekmény, a vén gyökér többet nem fog már életében szabadulni, persze az asszony pedig nem fogja kiheverni soha.

  2. GourdEnthusiast on

    Ennek mi köze van magyarországhoz? Csámcsogni lehet rajta persze, csak a subon nem releváns. Keress angol nyelvű cikket és posztold ki mondjuk az r/europe -ra.

  3. Az ilyen sztorikban csak azt nem értem, hogy mi zajlik ilyenkor a házasságukban? Nem volt semmi jel arra, hogy a faszi konkrétan elmebeteg?

  4. skibidirizz2211 on

    betudnád linkelni azt a cikket amit pár éve olvastál? Erősen kétlem, hogy ilyen kommentek mentek volna alá, csak azért.

  5. Gyilkoskobold on

    Egyébként pont hasonlóról szólt jó 20+ éve a Gothika, Halle Berry főszereplésével.

  6. Significant_One_4637 on

    Orbán ezt férfiakkal, nőkkel, gyerekekkel, nyugdíjasokkal egyszerre teszi közvetve 14 éve.

  7. WTF? Hogy lehet valaki ennyire elmebeteg? Hogy tudott így évtizedeken át a családtagjai szemébe nézni? Hogy talált még 72 másik olyan elmebeteget akik ebben részt akartak venni?…

  8. Fu bazeg… Tökéletes alany lenne kivégzéshez, minden bizonyított. Fu felment a vérnyomásom ezt olvasva. Elképzeltem, ahogy a felesége tudomására hozzák, hogy évek óta mi történik vele… hát felfoghatatlan lehetett neki, remélem, kap segítséget.

  9. Majd valaki írja megint le ide is, hogy miért nem jó a halálbüntetés.

  10. Yesrightyesokay on

    Ezekben az esetekben ahol így bizonyítást nyer minden, visszahoznám a halálbüntetést kérdés nélkül. Az ilyeneknek nincs helyük a társadalomban semmilyen szinten

  11. ErnestoPresso on

    >Tehát, ha nincs az a 3 nő, aki egy ilyen ,,semmiséggel” rendőrhöz fordul, és nincsenek azok a normális francia rendőrök, akik nem hajtják el őket ‘snowflake’ néven

    vs.

    >A komment szekció tele volt bagatellizáló kommentekkel

    Szerintem jobban illusztrálná a pontod ha a magyar rendőrség hozzáállásához hasonlítod a francia rendőrséget, nem pedig kommentszekcióhoz, mert kommentszekcióból a világon mindenhol találsz ilyet (lásd: Tatenek mekkora fanbázisa van, azoknak a kommentjei).

  12. tatitotatitota on

    “szakértők szerint a férfinak nincs mentális betegsége, viszont késztetést érez arra, hogy a női test felett „mindenhatónak” érezze magát”

    Az ilyen magyarázatokat sosem értem, ez inkább a beteges állat, mintsem késztetés. Meg persze jön a függőséggel, mehetett volna orvoshoz.

    “Pélicot a legtöbb férfival egy olyan francia weboldal chatszobájában találkozott, ami 2021 és 2024 között csak Franciaországban több mint 23 ezer rendőrségi ügyben volt érintett.”

    Ez melyik magyar weboldalra emlékeztet?

    A rengeteg frontin-rivotril posztot olvasva, itthon is esedékes egy ilyen per.

    A legszomorúbb, hogy megint hiába keresett segítséget az áldozat, a bűnös botlott meg.

  13. Fine-Independence976 on

    Az amit az OP ír, azért megyek ki külföldre. A gazdasági helyzet csak rásegít, de itthon tényleg ilyen a mentalitás, hogy “hát kanos volt, na, van ilyen”. Külföldön komolyan veszik ezeket és nem bagetalizálják el. És még csak nem is nő vagyok. Egyszerűen gusztustalan az itthoni hozzáállás ehhez a témához (és sok minden máshoz is).

  14. Lehet a franciáknak mégis vissza kéna hozniuk a guilletone-t. Ezeknek a fasziknak minimum a faszukat le lehetne csapni.

  15. bobabomamo on

    De és az a szar mindemellett, hogy most ez nagy nyilvánosságot kapott, de ha olvasod a híreket magáról a tárgyalásról, ott ugyanezt a fajta “biztos akarta, beleegyezett” áldozathibáztatást tolják tovább. Eleve ha jól olvastam, zárt tárgyalást akart a férj, mert nem akarta, hogy nyilvánosság elé kerüljenek a részletek, csak ezt a hölgy nem hagyta, és így vagyunk most itt.

  16. ShedowCat8 on

    Szingapúrban is volt egy eset mikor több férj összebeszélt és kábítgatták egymás feleségét, hogy élvezkedhessenek rajta. Meg ott is az elsö férj hívott más embereket. Pont nemrég hallgattam meg ezt az esetet egy Rotten Mango podcastben.

  17. Specialist-Track-471 on

    Ennek különböző változatai nem ritkák Ázsiában. Mondjuk ott kifejezetten bevétel szerzési szempontból. Ez csak azért okozott ekkora megdöbbenést mert egy jól szituált középosztálybeli európai családdal “történt”. Ha ez egy létminimum alatt tengődő bevándorló, (uram bocsáss talán feket) családban derül ki, a többség legyint.

    Ettől még az összes résztvevőt nyugodtan kasztrálni kéne, de attól félek még komolyabb büntetést sem kapnak. Pedig már az is ajándék lenne, ha ilyenkor nyilvánosságra hoznák a kilétüket.

Leave A Reply